Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszyscy dziś chyba z kobietami siedzą i wzięli sobie mój obrazek co wkleiłem do serca :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chyba niepowazny jestes:decayed:moja baba z domu wyleciala na babski wieczor a ja siedze sam i sobie sacze:naughty:

Opublikowano
:banan:
Opublikowano

dokladnie:banan:i mam czas na forum i inne duperele

Opublikowano

Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce :decayed:

Opublikowano

powiem ci od razu ze nie uda ci sie:grin:

Opublikowano
Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce :decayed:

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wlkp-8-10-08-2014-oem-2014-a-311861/

:wink:

Opublikowano

ZtPQuRv.jpg

:grin:

Opublikowano

Trzeba spróbować :decayed:

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wlkp-8-10-08-2014-oem-2014-a-311861/

Kurcze na tapatalk iphone wywala mnie całkiem do innego wątku , trudno jutro zobaczę

:hi:

Opublikowano

Trzeba spróbować :decayed:

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

Kurcze na tapatalk iphone wywala mnie całkiem do innego wątku , trudno jutro zobaczę

:hi:

mi też iphone tak robi - wejdź w forum zlotów, bo to jest ogólnopolski klubowy, więc będziesz tam miał ten wątek :wink:

Opublikowano
Wiem wiem córe bydziesz mial hyhy, mi na poczatku bylo wszystko wsio egal, ale po rozmowie z kumplem z pracy ze on majac syna ma drugie dziecinstwo klocki lego, samochody sterowane, gry na kosnoli, to tak pomyslalem sobie ze hm nie glupie nie glupie i do fascynacji do Audi latwiej byloby zaszczepic boya anizeli dziewczynke, a potem zrobic z niego najlepszego mechaniora haha co by mi kolejne audice robil w przyszlosci haha

:kox:

już ja się postaram by mały wyszedł na ludzi :naughty: już nawet swojego recarosa do nuny ma :decayed: będzie miał do wyboru OOOO lub Dafy:grin:

no ja tez tak stawialem na poczatku ale powiem ci tyle ze najwazniejsze aby zdrowe bylo:wink:

dokładnie:thumbup1:

Opublikowano

Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink:

Ja jade na 100% na letni zlot:decayed:

Opublikowano

a ja bede 2.08 w szczecinie, ale samolotem :kwasny:

Opublikowano

Kurde Bartek nie popisales sie teraz 7-8 bedziesz dalej w pl?

Opublikowano

Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink:

No to który po drodze mnie zgarnie z Londynu na pokład? :decayed:

Opublikowano

no kumpel z weselem wyskoczyl...

Opublikowano

No to który po drodze mnie zgarnie z Londynu na pokład? :decayed:

Jak nie boisz sie 250 latac po autobahnie to ja mam wolne miejsce :)

Opublikowano

250???a wyciagnie twoj tyle:decayed: