Opublikowano 8 Marca 201412 l Grzegorz fajną macie akcję z ASO w Katowicach (skorzystałbym jednakże jestem z Mazur wiec daleko i jest to nie opłacalne dla mnie pozostaje mi albo serwis ASO Skody albo jakis dobry warsztat.Andrzej cyzli jak mi wyskoczy warsztat z kwotą za robociznę 500zł to mam targować się conajmniej o 100zł tak? robocizne cenic ok 350zł max 400zł? dzidzia w sierpniu bedzie rozgladac sie za chatą(w kredycie) wiec kase trzeba co do złotówy wyliczać a juz wiesz co tam ci sie urodzi chlopie??
Opublikowano 8 Marca 201412 l a Tomaszu żonka w poniedziałek 10 marca idzie na badanie i już powinno się wszystko wyjaśnić hehe
Opublikowano 8 Marca 201412 l no to tylko sie chwal co tam bedzie:naughty: bo ja u siebie juz wiem:decayed:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wiem wiem córe bydziesz mial hyhy, mi na poczatku bylo wszystko wsio egal, ale po rozmowie z kumplem z pracy ze on majac syna ma drugie dziecinstwo klocki lego, samochody sterowane, gry na kosnoli, to tak pomyslalem sobie ze hm nie glupie nie glupie i do fascynacji do Audi latwiej byloby zaszczepic boya anizeli dziewczynke, a potem zrobic z niego najlepszego mechaniora haha co by mi kolejne audice robil w przyszlosci haha
Opublikowano 8 Marca 201412 l no ja tez tak stawialem na poczatku ale powiem ci tyle ze najwazniejsze aby zdrowe bylo:wink:
Opublikowano 8 Marca 201412 l http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-awx-niebieski-bandyta-uk-work-in-progressss-228638/index26.html#post4129515
Opublikowano 8 Marca 201412 l http://i.imgur.com/bwxVUVS.jpg?1 http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-awx-niebieski-bandyta-uk-work-in-progressss-228638/index26.html#post4129515 wstydź się - nawet ja mam włącznik AUTO
Opublikowano 8 Marca 201412 l taa, poupychał wszystko w schowek pod kierą, zobacz jak się śmieje tam jakaś reklamówka
Opublikowano 8 Marca 201412 l majac syna ma drugie dziecinstwo klocki lego, samochody sterowane, gry na kosnoli, to tak pomyslalem sobie ze hm nie glupie nie glupie i do fascynacji do Audi latwiej byloby zaszczepic boya anizeli dziewczynke, a potem zrobic z niego najlepszego mechaniora haha co by mi kolejne audice robil w przyszlosci haha to nie takie chop siup, nasz skończy niedługo 4lata, Audi z daleka poznaje jak i VW, Merce, Chevy. Zainteresowania zmienia po obejrzeniu bajki/filmu - obecnie chce zostać spider-menem, strażakiem, piłkarzem. Czasami sam każe mi myć auto bo brudne, w czasie jazdy moja siedzi z tyłu a młody tylko krzyczy: Tato wyprzedzaj, wyprzedzaj, szybciej, szybciej... Tak poza tym, to pozdrowienia od Johnego W
Opublikowano 8 Marca 201412 l taa, poupychał wszystko w schowek pod kierą, zobacz jak się śmieje tam jakaś reklamówka z lidla:grin:
Opublikowano 8 Marca 201412 l taa, poupychał wszystko w schowek pod kierą, zobacz jak się śmieje tam jakaś reklamówka z lidla:grin: albo tezko
Opublikowano 8 Marca 201412 l taa, poupychał wszystko w schowek pod kierą, zobacz jak się śmieje tam jakaś reklamówka to pokrowiec do gogli panie