Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zależy kto co lubi ja mam zwykły od Q5 i czesze beret ale nie mam porównania z tym bose

Opublikowano

hmmm, po prostu jak mam szukać to wole wiedzieć wcześniej czy warto bose czy zwykły też da rade

Opublikowano

Wladi ty masz podlaczone oba suby? Tj standard we wnece kola + Bose i tez z Q5 tak? Co do Twojego pytania Marcin za daleko mam do Wladiego aby porownac jak gra sub z Q5 a jak gra sub z Q5 Bang&Olufsen, takiego suba Bose nie bylo w Q5 tylko w Q7 ale to juz inna historia i chyba nikt na forum takiego sobie nie sprawil

Opublikowano

a z q7 podejdzie??:decayed:

Opublikowano

Podejdzie ale fela w bagaju min. 18" musi siedziec, no i nie ma chyba pewnosci czy te 4kable w gniazdku tego suba to sa od dwoch glosnikow ktore rzekomo sa w srodku (nikt nie rozkrecal tego w celu sprawdzenia chyba?) inna teoria ze mialby swoj wzmak w srodku? Chociaz sklanialbym sie do tego ze to od 2glosnikow kable ;)

Opublikowano

Dwa głośniki, albo głośnik dwucewkowy, wzmacniacza nie ma na 99%. Wg etki sub z q7 jest 2cm głębszy.

Opublikowano

Ja rozkrecilem swoj subik z Q5 Bang&Olufsen i wyjalem glosnik jednak jest tam jedynie napis na naklejce ASK i kilka cyfr. Natomiast zwykly subik z Q5 od tego B&O rozni sie tym ze zwykly nie ma na koncu literki A tj jest oz aczony 8R...... natomiast B&O ma oznaczenie 8R.......A. No i w subiku B&O na gorze obudowy suba jest takie kolka wypustka czego nie ma w zwyklej wersji. Dobrze ze na allegro czesc sprzedajacych nie czai jeszcze tego i ceny sa niskie tj takie same obu wersji:D

Opublikowano

Jak chcesz zmienic na Bose to tylko z Q7 :D jak z Q5 to mozesz sprobowac B&O wkoncu serie Bang&Olufsen do najtanszych nie naleza wiec musza dawac dobrej jakosci dzwiek ;)

Tu jest zwykly z Q5 http://kor.aukro.com.ua/audi-q5-subwoofer-glosnik-basowy-8r0035382-i4023228344.html

Tutaj z Q5ale juz B&O: http://allegro.pl/audi-q5-subwoofer-bangolufsen-8f0035382a-i4015045117.html

Atu masz z Q7 BOSE: http://kor.aukro.com.ua/audi-q7-glosnik-basowy-bose-subwoofer-i4039560968.html

Opublikowano

chłopaki ,a głośniki w drzwi jakie polecacie po za bose

Opublikowano

Ja to nie widze nic innego sensownego poza BOSE w drzwiach w zupelnosci wystarcza a czy jakies inne hm problemem moga by miejsca montazowe w drzwi, gdybym mial mozliwosc przymierzyc glosniki z Q5 i by byly w miare plug&play to wlozylbym sobie zestaw B&O juz za 700stowek mozna wyrwac. Ale mysle ze tu jest problem braku zgodnosci w rozmieszczeniu otworow montazowych :/

Opublikowano

Zamiast inwestować duże pieniądze w super głośniki lepiej założyć bose, a resztę przeznaczyć na maty wygłuszające i wykleić porządnie drzwi. Gwarantuję, że będziecie pozytywnie zaskoczeni :wink: Jest jeden warunek - trzeba kupić dobre maty! W hondzie pod wpływem ciepła mi spłynęły i zapchały otwory odprowadzające wodę w drzwiach w wyniku czego mogłem rybki hodować w aucie :decayed:

Opublikowano

Hehe tez kiedys w swojej hondzie obklejalem matami i fakt dzwiek o niebo lepszy byl po tym modzie ale w audi nie wiem jak obkleic jak male sa otwory montazowe w drzwiach :/

Opublikowano

myślisz o stałej sprzedaży czy jednorazowym zamówieniu:wink:

Opublikowano

Zależy ile będzie chętnych, jak sporo to i cena trochę się zmieni bo za wysyłki nie będę musial za każdym razem płacić :)

Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie .

Dzięki :hi: