Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::wink:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zależy kto co lubi ja mam zwykły od Q5 i czesze beret ale nie mam porównania z tym bose

Opublikowano

hmmm, po prostu jak mam szukać to wole wiedzieć wcześniej czy warto bose czy zwykły też da rade

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Wladi ty masz podlaczone oba suby? Tj standard we wnece kola + Bose i tez z Q5 tak? Co do Twojego pytania Marcin za daleko mam do Wladiego aby porownac jak gra sub z Q5 a jak gra sub z Q5 Bang&Olufsen, takiego suba Bose nie bylo w Q5 tylko w Q7 ale to juz inna historia i chyba nikt na forum takiego sobie nie sprawil

Opublikowano

a z q7 podejdzie??:decayed:

Opublikowano

Podejdzie ale fela w bagaju min. 18" musi siedziec, no i nie ma chyba pewnosci czy te 4kable w gniazdku tego suba to sa od dwoch glosnikow ktore rzekomo sa w srodku (nikt nie rozkrecal tego w celu sprawdzenia chyba?) inna teoria ze mialby swoj wzmak w srodku? Chociaz sklanialbym sie do tego ze to od 2glosnikow kable ;)

Opublikowano

Dwa głośniki, albo głośnik dwucewkowy, wzmacniacza nie ma na 99%. Wg etki sub z q7 jest 2cm głębszy.

Opublikowano

Ja rozkrecilem swoj subik z Q5 Bang&Olufsen i wyjalem glosnik jednak jest tam jedynie napis na naklejce ASK i kilka cyfr. Natomiast zwykly subik z Q5 od tego B&O rozni sie tym ze zwykly nie ma na koncu literki A tj jest oz aczony 8R...... natomiast B&O ma oznaczenie 8R.......A. No i w subiku B&O na gorze obudowy suba jest takie kolka wypustka czego nie ma w zwyklej wersji. Dobrze ze na allegro czesc sprzedajacych nie czai jeszcze tego i ceny sa niskie tj takie same obu wersji:D

Opublikowano

To muszę swój zmienić na bose...

Opublikowano

Jak chcesz zmienic na Bose to tylko z Q7 :D jak z Q5 to mozesz sprobowac B&O wkoncu serie Bang&Olufsen do najtanszych nie naleza wiec musza dawac dobrej jakosci dzwiek ;)

Tu jest zwykly z Q5 http://kor.aukro.com.ua/audi-q5-subwoofer-glosnik-basowy-8r0035382-i4023228344.html

Tutaj z Q5ale juz B&O: http://allegro.pl/audi-q5-subwoofer-bangolufsen-8f0035382a-i4015045117.html

Atu masz z Q7 BOSE: http://kor.aukro.com.ua/audi-q7-glosnik-basowy-bose-subwoofer-i4039560968.html

Opublikowano

chłopaki ,a głośniki w drzwi jakie polecacie po za bose

Opublikowano

Ja to nie widze nic innego sensownego poza BOSE w drzwiach w zupelnosci wystarcza a czy jakies inne hm problemem moga by miejsca montazowe w drzwi, gdybym mial mozliwosc przymierzyc glosniki z Q5 i by byly w miare plug&play to wlozylbym sobie zestaw B&O juz za 700stowek mozna wyrwac. Ale mysle ze tu jest problem braku zgodnosci w rozmieszczeniu otworow montazowych :/

Opublikowano

Zamiast inwestować duże pieniądze w super głośniki lepiej założyć bose, a resztę przeznaczyć na maty wygłuszające i wykleić porządnie drzwi. Gwarantuję, że będziecie pozytywnie zaskoczeni :wink: Jest jeden warunek - trzeba kupić dobre maty! W hondzie pod wpływem ciepła mi spłynęły i zapchały otwory odprowadzające wodę w drzwiach w wyniku czego mogłem rybki hodować w aucie :decayed:

Opublikowano

Hehe tez kiedys w swojej hondzie obklejalem matami i fakt dzwiek o niebo lepszy byl po tym modzie ale w audi nie wiem jak obkleic jak male sa otwory montazowe w drzwiach :/

Opublikowano

Witam dłubaczy :D wczoraj poczyniłem zakupy żeby wyrezeć spryski mgiełkowe i zaraz biorę się za to :D

A tak apropo jak by ktoś był by zainteresowany http://a4-klub.pl/sprzedam-22/bluzy-logiem-audi-a4-b6-love-zapraszam-320606/ :decayed:

Opublikowano

myślisz o stałej sprzedaży czy jednorazowym zamówieniu:wink:

Opublikowano

Zależy ile będzie chętnych, jak sporo to i cena trochę się zmieni bo za wysyłki nie będę musial za każdym razem płacić :)

Opublikowano

:siema:

---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ----------

Panowie potrzebuje numerki uszczelek drzwi ,prawej i lewej przedniej . Tylko źe nie chodzi mi o te na drzwiach , tylko o te które sa na samochodzie .

Dzięki :hi: