Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Wandrzej, za dzisiejszy dil masz pokój z Wladim na OEMie - żebyście sobie mogli w ciszy i spokoju popcornu stukać ile wlezie To coś się zmieniło bo jak mi wiadomo, Wladi ma pokój z Mefiu
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l wiedziałem że mi dobrze doradzicie z tym Oszukistą na nas zawsze możesz liczyć
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Auto-division i jest git O to nie głupie je:whistling: to jest całkiem fajne
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Auto-division i jest git O to nie głupie je:whistling: Reszta `cie wiedziałem że będzie szydera:przebiegly: Auto-Divisio takie nijakie jakieś... Auto-Kolba, albo Auto-Kukurydza już bardziej trafne
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Wandrzej, za dzisiejszy dil masz pokój z Wladim na OEMie - żebyście sobie mogli w ciszy i spokoju popcornu stukać ile wlezie To coś się zmieniło bo jak mi wiadomo, Wladi ma pokój z Mefiu Mefju się boi o gwint i zrezygnował...
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l wiedziałem że mi dobrze doradzicie z tym Oszukistą na nas zawsze możesz liczyć Zara kurfa dzwonie z numerem twojej paczki do fedexu i mówię że to przemyt zubożonego uranu w filtrach do 2.5tdi:przebiegly: Poczujesz się jak na dyskotece jak wpadną ludzie w maskach:przebiegly:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Auto-division i jest git O to nie głupie je:whistling: Reszta `cie wiedziałem że będzie szydera:przebiegly: Auto-Divisio takie nijakie jakieś... Auto-Kolba, albo Auto-Kukurydza już bardziej trafne zajebałem ryjem w blat ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- wiedziałem że mi dobrze doradzicie z tym Oszukistą na nas zawsze możesz liczyć Zara kurfa dzwonie z numerem twojej paczki do fedexu i mówię że to przemyt zubożonego uranu w filtrach do 2.5tdi:przebiegly: kiedyś dostałem paczke:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Frostyy masz linka do aukcji: z gwintem KW o ktorej mowilem: http://allegro.pl/show_item.php?item=4103009443 zreszta gdzies na forum chyba ktos chwalil sie ta aukcja
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Pssssstfffff 4 piwko... Cena 120-130zl za modul komfortu obslugujacego wszystko w B6 to przystepna? Musze zmienic MK jak chce dolozyc elektryke z tylu bo mam biedaka tj. AM, ktory obsluguje tylko pakiet swiatlo, centralny i kukurydziane kolby z tylu :/
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l józek to moja nuta jest świetna, ryje mi banie dziś cały dzień a jutro w aucie gra
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l A mnie się ostatnio takie coś wryło w bańke... i oczywiście klasyk, po którym nasza truskaweczka stwierdziła, że kocha kaja do jazdy autem obie nuty idealne na tą właśnie porę dnia... if you know, what i mean
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Spox domin pamietam do mojego dziadka 2001r potrzebuje wersji nr. I tj. do 06.2002r . 130zl to sensowna cena za taki full high MK czy mozna spokojnke ponizej 100zl wyrwac?
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l no Jozek Ty dzis nie spisz bo jestes nowy i zabawiasz towrzystwo kaju mnie zastąpi, on jest w tym mistrzem ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- ogień i to jeszcze na GST
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Szukam b6 tym razem 3.0 w sedanie kolor obojętny gdyby ktoś coś pisać fenkiul
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l no Jozek Ty dzis nie spisz bo jestes nowy i zabawiasz towrzystwo kaju mnie zastąpi, on jest w tym mistrzem ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- http://i.imgur.com/p6HGZ8f.jpg ogień i to jeszcze na GST mistrz mistrzem, ale dziś Ty jesteś nowa różowa landryna