Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BFKzYFu.jpg

ten to już z tym niebieskim przesadził :wink::lol:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki Andrzeju za blaszki...

">http://7W2bQjr.jpg

ciekawe jak te napisy znosić będą myjkę ciśnieniowa na myjni jak zechce człek popieścić felunek... :eusathink:

Opublikowano

Z początku patrze, myślę takie swiatło? Ale patrze jeszcze raz a to kierwa dekory. Joozek rezaj hehe

Opublikowano

Jak masz wątpliwości to daj im jeszcze jedną warstwę bezbarwnego :wink: Twoje malowałem wczoraj także jeszcze do końca nie wyschły :wink: Po za tym jak się zerwą za 5zł masz kolejne nowe logo :decayed:

Opublikowano

BFKzYFu.jpg

ten to już z tym niebieskim przesadził :wink::lol:

może chciał być jak policeman i teraz nadrabia barwą blue :grin:

Opublikowano

Ja wam powiem że u mnie na małych blaszkach mam naklejone s4 które załatwiał swego czasu kristof91. Nie sa one nawet polakierowane tylko tak naklejone, myje ma myjce ciśnieniowej i to grubo po zaciskach jade bo żółte to syf widać i nawet nio trochę się nie poodklejały więc te pewnie bedą się trzymać w uj

Opublikowano

Pany jakie wielkości tarcz miała a4 b6 w wersji silnikowe 1.9tdi avf? Na przodzie pewnie 288mm a tył?

Opublikowano

W dobrej cenie to tylko chinskie itp., ktore mimo ze nowe to bardzo szybko sie koncza. Albo trzeba polozyc troche kasy za markowe opony i byc pewnym jakosci albo bawic sie w jednoroczne uzywki za mala kase, ale z tym tez roznie bywa.

Opublikowano

255mm

Poyebało? 245mm :decayed:

Opublikowano

W dobrej cenie to tylko chinskie itp., ktore mimo ze nowe to bardzo szybko sie koncza. Albo trzeba polozyc troche kasy za markowe opony i byc pewnym jakosci albo bawic sie w jednoroczne uzywki za mala kase, ale z tym tez roznie bywa.

No właśnie chyba nie warto dawać po 200 za używkę i lepiej kupić sprawdzonego chińczyka co?
Zalezy co preferujesz. Ja stawiam na marke, niestety. Choc swiadomosc tego iz sa nowe napewno troche uspokaja. Trudny wybor a sam teraz przed takim stoje. Mam 6 opon tego samego modelu ale ciezko z nich wybrac 4 naprawde na sezon :( z drugiej strony nawet za chinczyki dac 1600 za nowki?!
Opublikowano

255mm

Ty się tam c**ja znasz :grin:

Kurfa chyba Ci Helska rafa koralowa obstąpiła tarcze stąd może widziałeś 255mm :polew::polew:

Opublikowano

No właśnie chyba nie warto dawać po 200 za używkę i lepiej kupić sprawdzonego chińczyka co?
Zalezy co preferujesz. Ja stawiam na marke, niestety. Choc swiadomosc tego iz sa nowe napewno troche uspokaja. Trudny wybor a sam teraz przed takim stoje. Mam 6 opon tego samego modelu ale ciezko z nich wybrac 4 naprawde na sezon :( z drugiej strony nawet za chinczyki dac 1600 za nowki?!

Hankook, uniroyal, yokohama,ostatecznie Kumho

Opublikowano

255mm

Znalazłeś zaciski pod 288mm?:D bo już mi się klocki z tyłu kończą [emoji14]
Opublikowano

foki szare mu przyniosły 255 :decayed:

Opublikowano

255mm

Znalazłeś zaciski pod 288mm? :D bo już mi się klocki z tyłu kończą [emoji14]

To nie takie proste :kwasny: Ale klocki mam możesz brac :decayed:

Opublikowano

Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony :wink:

Opublikowano

foki szare mu przyniosły 255 :decayed:

Tobie zaraz foka wyyebie w kły :grin:

dobra , niech będzie foczki szare :decayed:

Opublikowano

Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony :wink:

Bierze federala 595evo. Opona dobra fchój i w miarę tania :wink: