Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Danielu doszła paczka ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, dzisiaj harry odebrał :wink:

Opublikowano

koledzy jakie ledy do podświetlania wnętrza załozyć bo probowałem takie jak do postojowek założyć na początek do schowka i bagażnia i nie swieca jak odkrecalem biegunami tak samo nic nie dało?

ŻARÓWKA LED POSTOJÓWKI W5W/T10 5xSMD CAN BUS (3339029037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

o rurki ci chodzi pewnie do oswietlenia tablicy to tam mam ledy z can busem i hulaja ale chodzi o ta jedna lampke w bagazniku na w5w tez tam nie chodza

Opublikowano

gdzie masz w5w w bagażniku ?

Opublikowano
schowek, oświetlenie asfaltu z drzwi: Żarówka Led Boczna 6xSMD3528 W5W T10 Kolor:Biały www.sklepledowy.pl

do bagażnika zwykłe rurki 38mm chyba

i jak kupie te żarówki to będą świeciły na bank? bo żeby problemów znowu nie było jak z moimi bo moje tylko ulozeniem ledow sie chyba od tych różnią no nie?

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ----------

gdzie masz w5w w bagażniku ?

ta lampka jedna jest jak sie otworzy bagaznik to podświetla wnetrze bagażnika tam gdzie jest zaczep klapy w sedanie na tym czarnym plastiku a bo ty masz avanta

Opublikowano

tak, polaryzacja jest obojętna i świecą w jednym kierunku.

aa w sedanie to nie wiem.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ok to muszą być inne niż do postojowek z polaryzacją obojętną tak? I do wnetrza wszystkie takie trzeba kupowac zeby swecily ta?

Opublikowano

Tak, te boczne bez polaryzacji.

No zależy gdzie chcesz żeby świeciły. Reszta to rurki

Opublikowano

dwie w5w musze ogarnac do schowka i bagaznika i do przedniej lampki w podsufitce komplecik i żaróweczki do tylnych lampek podświetlenia w podsufitce

Opublikowano

no to te płąskie, do przedniej lampki jakieś pizgające w dół a nie na wszystkie strony np Panel Led 4xSMD5050 W5W T10 Can-Bus Biały Ciepły www.sklepledowy.pl lub Żarówka Led 1W High Power W5W T10 Kolor:Biały Ksenon www.sklepledowy.pl

Opublikowano

ok podlece może do sklepu z kompletem zwyklych wszystkich żarówek i niech mi to dobiorą bo przez neta nie chce zamawiać żebym później nie odsylał albo odsprzedawal a tak oddam w sklepie od reki w razie jakby nie swiecilo powiem tylko zeby byly z obojetna polaryzacja

Opublikowano

nie wiem czy dostaniesz. Ten sklepledowy mam wypróbowany, boczne bez polaryzacji już latają z rok u mnie w schowku i podświetleniu asfaltu i jest ok. Inne rurki też ok

Opublikowano

ale nie chce żeby sie taka sytuacja pojawila w sklepie mieli ledy w5w z can busem to podejrzewam że te też powinni mieć ewentualnie jak nie beda miec to wezme z tego sklepu

Opublikowano

944717_258843030924115_254022779_n.jpg

:hi:

Opublikowano

Panowie zna ktoś jakiś fajny ośrodek spa nad morzem ?

Opublikowano
Panowie zna ktoś jakiś fajny ośrodek spa nad morzem ?

We Władysławowie Vela Ves ale w c**j drogo:banghead:

memory five-wladi i wszystko jasne:)