Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto ma w sedanie kamere cofania?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok to narazie przychodzi mi czekać na rzeczoznawcę i wycenę poźniej wam opiszę jak się wszystko potoczyło i jak wycenił, za lawetę zapłaciłem nie dużo bo 300zł bo było to jakieś 10km od miejsca zamieszkania i tam też zaprowadziłem furę do znajomego lakiernika dzisiaj będziemy szacować koszty naprawy i zrobie zdjęcia tego bo wczoraj z tego wszystkiego zapomiałem zrobić przed wieczorem powinny być to ocenicie to

Opublikowano

f327.jpg

:polew::polew:

Opublikowano
ok to narazie przychodzi mi czekać na rzeczoznawcę i wycenę poźniej wam opiszę jak się wszystko potoczyło i jak wycenił, za lawetę zapłaciłem nie dużo bo 300zł bo było to jakieś 10km od miejsca zamieszkania i tam też zaprowadziłem furę do znajomego lakiernika dzisiaj będziemy szacować koszty naprawy i zrobie zdjęcia tego bo wczoraj z tego wszystkiego zapomiałem zrobić przed wieczorem powinny być to ocenicie to

Idź do lekarza, pościemniaj że Cię szyja boli i z tego tytułu możesz jeszcze 1-2K zł dostać.

Opublikowano

Wie ktoś czy trzeba zmieniać taśmę jak zakładam kierownicę z 4 ramiennej na 3 ramienną z B6

Bo tak wyszukiwarka to dla mnie jest porażka na forum :kwasny:

Opublikowano

3bbeaecce28344ebf9ca8e81fa724314.jpg

przyznac sie kogo:decayed:

Opublikowano

oprócz tego że stoi jak burak to fajne auto :decayed:

Opublikowano

prawda taka ze na miescie miejsca do parkowania to nadaja sie ale na matiza i tico, po prostu sa za wąskie

Opublikowano

co racja to racja ,ja zawsze szukam takiego miejsca żeby mi nikt nie pizgnoł w drzwi :facepalm:

Opublikowano
co racja to racja ,ja zawsze szukam takiego miejsca żeby mi nikt nie pizgnoł w drzwi :facepalm:

Nie Ty jeden:wink:

Opublikowano

potrzebuje zimówki do T4 bo mi za***ali :facepalm: teraz nie wiem czy koniecznie musi być o oznaczeniu C ? a blachy podobno z ET55 ale z ET 47 też podejdzie ?

Opublikowano
potrzebuje zimówki do T4 bo mi za***ali :facepalm: teraz nie wiem czy koniecznie musi być o oznaczeniu C ? a blachy podobno z ET55 ale z ET 47 też podejdzie ?

15` jak rozmiar 5x112 to 2 sztuki mam na zbyciu:wink:

Opublikowano

2 stalówki ? 4 to bym może wziął :decayed:

Opublikowano
2 stalówki ? 4 to bym może wziął :decayed:

Jutro będę wiedział czy będzie komplet na sell:wink:

Opublikowano

i za ile :decayed: załatw mi coś z oponami :whistling:

Opublikowano
oprócz tego że stoi jak burak to fajne auto :decayed:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Idź do lekarza, pościemniaj że Cię szyja boli i z tego tytułu możesz jeszcze 1-2K zł dostać.

no jutro mam zamiar iść do lekarza bo i tak do końca tygodnia chcę zwolnienie na uczelni wziąść żeby wszystko pozałatwiać

Opublikowano

Około 4 stówek za kpl z gumami:whistling:

Opublikowano

400 PLN ? a jakieś dobre gumy ?