atemlos Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Witam, chciałbym zamontować ksenony do przeciwmgielnych świateł lecz słyszałem że w b7 można się spotkać z błędem spalonej żarówki. Przeglądałem tematy na forum i znalazłem jeden dotyczący problemu, jednak był stary i wszystkie linki do ewentualnych zestawów są już nieaktualne. Czy mógłby ktoś dać jakies wskazówki?
domjenick Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 ja mam kseny w mgielnych cały czas i nie ma błędów-B6 to to samo co B7
atemlos Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 No właśnie czytałem że w b6 błąd nie występuje ale w b7 już tak, jakie żarówki tam dałeś?
szogun0 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 B6 i B7 różnią się modułami Centralnej Elektryki, ale można wyłączyć sprawdzanie żarówek.
domjenick Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 B6 i B7 różnią się modułami Centralnej Elektryki, ale można wyłączyć sprawdzanie żarówek. ale chyba nie na tyle,żeby błąd wywalało ,po wpięciu hidów -Cuber miał w B7 o ile pmiętam i nic sie nie działo
Rekomendowane odpowiedzi