Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Avant stalówki 15" na zimę ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pilnie kupić stalówki i opony na zimę. Kupiłem niedawno auto Audi A4 B6 Avant. Auto stoi na ori alufelgach. Chcę też kupić 15" stalówki na zimę.

Opony wybrałem GoodYear Ultra Grip 7+, polecane na tym Forum.

Czy felgi stalowe 15" ET45 6J będą OK zarówno pod w/w opony jak i do tego auta ? nie zależy mi na efektach wizualnych a jedynie na bezpieczeństwie. Czy takie felgi są ok na zimę (z tymi oponami) do mojego auta ?

[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 18:43_________________________________________________Ludzie pomóżcie !!:) czy te 6J to nie za wąskie na A4 B6 Avant ?:) kurczę 6.5 to rzadkość jakaś żeby znaleźć :(

Opublikowano

Spokojnie bierz :decayed: Naprawdę nie musisz się martwić, że oponka 195 na 6" będzie nieodpowiednia, czy kolo będzie za wąskie :gwizdanie:

Opublikowano

ori do b6 to 6,5jx15 et 33 przy et45 będziesz miał koła schowane do środka ale nie mówię że nie będą pasować bo tego dokładnie nie wiem

Opublikowano

Witam,

podepnę się do tematu, mam pytanie

czy opony w rozmiarze 195/65/15 będą odpowiednie do ori felg do b6 6,5jx15 et 33 ? bo z tego co wiem to są zalecane do felg w b5 6jx15.

Opublikowano
czy opony w rozmiarze 195/65/15 będą odpowiednie do ori felg do b6 6,5jx15 et 33 ? bo z tego co wiem to są zalecane do felg w b5 6jx15.

będą idealne! :) w piątek założyłem ori felgi 6,5jx15 et33 + nowe oponki UG7+ i śmiga aż miło... no i kolo nie jest schowane więc wygląda to przyzwoicie...

przy et45 tak jak kolega wspomniał koło będzie schowane, co przy stalówkach i oponkach 15' standardowych 195 nie będzie to zbyt ciekawie wyglądało..

Opublikowano

Ja mam et 47 na zimówkach koła są schowane i nie wygląda to dobrze ale co zrobić już takie były jak kupowałem

Opublikowano

OK dzięki za info :hi: