Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja Kicia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tutaj moje bejbe, 1.8 ADR, 197 tyś [realny przebieg], 4 x poduszka powietrzna, ABS, climatronic, elektryczne szyby, lusterka i bla bla bla. Nie ma zadnych modyfikacji i nigdy nie bedzie no poza maleńka chce przyciemnić wszystkie szyby. Cenie sobie oryginalność auta i dlatego go nie dotykam z powodu ze rzadko kiedy udaje sie zrobić to dobrze, a jak coś robić to tylko dobrze ;) Auto troche z historia.. Mocno bite, poteżny strzał w lewą podłuznice - zrobione, jezdzi nie zostawia 4erech sladów, nie sprawia problemów :)

56547759640.jpg

Opublikowano

Kolor :good:

Podoba mi się.

A że mam takiego samego (ten sam rocznik, silnik, napęd) - tylko szmaragdową perłę i felgi inne :> - to podoba mi się tym bardziej.

Oby się dobrze sprawował, mimo "przeszłości" :good:

Opublikowano

A wiec tutaj moje bejbe, 1.8 ADR, 197 tyś [realny przebieg], 4 x poduszka powietrzna, ABS, climatronic, elektryczne szyby, lusterka i bla bla bla. Nie ma zadnych modyfikacji i nigdy nie bedzie no poza maleńka chce przyciemnić wszystkie szyby. Cenie sobie oryginalność auta i dlatego go nie dotykam z powodu ze rzadko kiedy udaje sie zrobić to dobrze, a jak coś robić to tylko dobrze ;) Auto troche z historia.. Mocno bite, poteżny strzał w lewą podłuznice - zrobione, jezdzi nie zostawia 4erech sladów, nie sprawia problemów :)

56547759640.jpg

czesc, mozna zmknac :good:

Opublikowano

na moje to 97/98 rocznikowo buda jest :mysli:

była wymieniana?? czy same elementy??

daj więcej zdjęć :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Kolor :good:

Podoba mi się.

A że mam takiego samego (ten sam rocznik, silnik, napęd) - tylko szmaragdową perłę i felgi inne :> - to podoba mi się tym bardziej.

Oby się dobrze sprawował, mimo "przeszłości" :good:

Hmm szmaragdowa perła rownież musi wygladać nie zle :good: Dzieki za komentarz.. i miejmy nadzieje ze przeszłość jej rzeczywiscie szybko nie dotknie ;)

-makaveli- To jest wersja po 1ym lifcie, na tych lampach poszła z fabryki od grudnia roku 1996 szedł juz lift - to jest auto własnie z grudnia 1996 czyli praktycznie 1997 ;) pozdro

Opublikowano

w 96 byl lift :mysli:

Opublikowano

w 96 byl lift :mysli:

Model 97 :cool1:

Opublikowano

Też mi się wydaje, że nie powinieneś mieć takich światełek z tyłu i do tego znaczków Audi na błotnikach.

Ale to mało ważne wygląda miło i grunt, że znasz przeszłość autka czego nie mogę powiedzieć o mojej sztuce. Fajny kolorek też miałem taką do wyboru ale padło na wiśniowe AFN i nie żałuje :tongue4:

Życzę miłej bez awaryjnej jazdy :)

Opublikowano

Rozwiewam watpliwosci-powinien miec :good: :good:.Poduchy wszystkie 4 walniete,za twojej kadencji??

Opublikowano

56547759640.jpg

czesc, mozna zmknac :good:

:mysli: why?
Opublikowano

-makaveli- To jest wersja po 1ym lifcie, na tych lampach poszła z fabryki od grudnia roku 1996 szedł juz lift - to jest auto własnie z grudnia 1996 czyli praktycznie 1997 ;) pozdro

1 lift był w końcówce 97 :cool1: ja mam taki i modelowo jest 98 (czyli po 1 lifcie)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A4

W 1998 roku Audi A4 przeszło pierwszy bardzo delikatny lifting
:hi:
Opublikowano

Oj, znawcy znawcy :wink4:

W modelu 97 są już zalążki I liftu.

Np. zupełnie inne lampy tylne, inny tunel ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem.

Model 97 to przejściówka miedzy starym a4 a tym z I liftu.

Opublikowano

ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem.

jakoś ja nie mam znaczka pod kierunkiem,mam inną kiere z chromowanym znaczkiem Audi a nie materiałowym jak w przedlifcie,mam nowe zegary z 260km/h a nie 220km/h (w TDI), nowa gałka zmiany biegów itd...i to nie jest pełen 1-szy lift?? :naughty:

dodatkowo mam pakiet oświetlenie....a jest to 97r :cool1:

znawcy :sarcastic:

Opublikowano

Oj chłopaki...

Nie chce znowu wszystkiego pisać jak to było, tak więc miłej lektury => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3899.0

Sorry za OT :wink4:

Opublikowano

ale nie jest to 98 czyli inny licznik i kierownica, brak znaczka audi pod migaczem.

jakoś ja nie mam znaczka pod kierunkiem,mam inną kiere z chromowanym znaczkiem Audi a nie materiałowym jak w przedlifcie,mam nowe zegary z 260km/h a nie 220km/h (w TDI), nowa gałka zmiany biegów itd...i to nie jest pełen 1-szy lift?? :naughty:

ALE MASZ MODEL 98

a nie 97 jak założyciel tematu.

Rocznik produkcji nie ma żadnego znaczenia, chodzi o MODEL. Tu jak byk jest 97 a u Ciebie 98, nie wiem po co ta dyskusja.

Opublikowano

spoko kumam o co kaman :good:

Opublikowano

Nie ważne jaki jest rocznik, to nie on jest wyznacznikiem. Samochód może być wyprodukowany w 96 a wyglądać jak te z 97.

A te z 97 mogą wyglądać jak po I lifcie. Wszystko zależy od modelu (od połowy 97 szły już auta po I lifcie, modele 98).

Założyciel tematu, piszę że ma auto po I lifcie. Nie jest to prawdą, po pierwszym lifcie są auta modelu 98.

Tak jak pisałem, model 97 to przejściówka (niektóre elementy I liftu).

[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:29_________________________________________________Spoko :good:

Znam temat dogłębnie bo nie raz musiałem się wykłucać i udowadniać, że rocznik 97 może wyglądać jak 97 lub jak 98 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ALE MASZ MODEL 98

a nie 97 jak założyciel tematu.

Rocznik produkcji nie ma żadnego znaczenia, chodzi o MODEL. Tu jak byk jest 97 a u Ciebie 98, nie wiem po co ta dyskusja.

Tak jest ! Kolega ma swięta racje.. 98 miały juz halogeny przeciwmgielne fabrycznie, inna kierownice, inny licznik [chocby inne cyferki na zegarku] i lampki otwarcia drzwi gdzieś tam koło nóg zaś model 97 roznił sie od pierwotnej wersji lampami z tyłu, znaczkami audi [jak ktoś wyzej pisał] i na pewno jeszcze jakimiś szczegółami ktorych nie znam.. i tutaj moj bład bo rzeczywiscie zle napisałem z tym pierwszym liftem, naturalnie pierwszy lift to model 98, zwracam honor.

vauxhall95 - strzeliła jedna poducha, poducha kierowcy [nie wiem czemu tylko ona - ma to jakieś znaczenie ze własnie dostał w lewa podłuznice?] ale wymieniona ;)

dzieki chlopaki za oceny!

Opublikowano

naturalnie pierwszy lift to model 98

Kolego I lift był w 97r (dokładnie sierpień)!

Weszła między innymi nowa kierownica ze znaczkiem chromowym audi w tym już (zmienili na duży wieloklin 26mm bodajże) , tylne lampy z białym poziomym wstecznym.

Reszta gratów doszła w późniejszych miesiącach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

naturalnie pierwszy lift to model 98

Kolego I lift był w 97r (dokładnie sierpień)!

Weszła między innymi nowa kierownica ze znaczkiem chromowym audi w tym już (zmienili na duży wieloklin 26mm bodajże) , tylne lampy z białym poziomym wstecznym.

Reszta gratów doszła w późniejszych miesiącach :wink4:

Naturalnie Pablo ale mi chodzi o to ze to model 98 tak jak pisal kolega armistead tak samo jak niektore 96 wygladaja tak jak 97, kwestia modelu. Tak jak w grudniu 96 szly modele 97, tak samo w sierpniu 97 zaczeły iść modele 98 ;)