TomiFox Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak by co kolega pojawi sie z guru -makaveli- a z kupnem nie nalezy sie spieszyc ... emocje zostawiamy gdzie indziej Witamy Kolega szeroki zakres modelowy sobie wybrał od B5 do B7 ale musisz się sprężyć z kupnem bo spot już teraz w niedziele o ile temat aktualny
bula87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak by co kolega pojawi sie z guru -makaveli- a z kupnem nie nalezy sie spieszyc ... emocje zostawiamy gdzie indziej Witamy Kolega szeroki zakres modelowy sobie wybrał od B5 do B7 ale musisz się sprężyć z kupnem bo spot już teraz w niedziele o ile temat aktualny no jesli z guru to ,a emocje będą innych jak porządny furarz się pojawi w szeregach;)
WIŚNIA Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Grzegorzu chyba popełniłeś błąd bo chyba chodzi o Czereśniaka a nie Czereśnie chodziło o Wiśnie,tego co ma 1.8T, które moim klekotem na wstecznym objeżdzam ja mam taki silnikczek od wycieraczek jak ty w tym klekocie
wengan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z Kujawsko-Pomorskiego
zając87 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich jestem nowy na forum :)Jestem posiadaczem zielonej Audi a4 98r silnik AHL.Pozdrawiam wszystkich
damian_qbass Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witamy kolegę i zapraszamy na najbliższy spot w Poniedziałek wielkanocny
Grudziu1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam. Jestem Krystek z okolic Włocławka dokładnie z Chełmicy Cukrowni
Rekomendowane odpowiedzi