FORA3 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witam,panowie poradzicie co z tym zrobić ,w ostatnich dniach poszło w górę i wchodzi już tam gdzie jest temperatura dodaje fotkę z góry dziękuje.
aju Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 trzeba zobaczyć tasmę naprawa jeśli możliwa (taśma) będzie kosztowała ok 300+ zł ale bardziej mi to wygląda na uszkodzenie wyświetlacza a to = wymiana zegarów
scuzz Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Zadzwoń do nich może coś ci poradzą http://aceef.pl/index.html
fayera Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Pewnie wyświetlacz. Ciężko dostać ale jak będzie przymusowa wymiana to poszukaj w kolorze
manius_29 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam Miałem coś podobnego po zimie, tylko trochę mniejsze. Przyszła wiosna, przygrzało słoneczko i ...efekt znikł. W moim przypadku to była prawdopodobnie wilgoć. Spróbuj wyjąć zegary i je osuszyć.
quki Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Witam Odgrzewam " KOTLET ", Mam do łyknięcia ładną b5 w Q 2.8 V6 i jedyny jaj mankament to rozlany wyświetlacz. Macie jakieś propozycje? Czy w tym przypadku wymienia się zegary czy sam wyświetlacz? Pozdro
aju Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 ale najczęściej ciężko o sprawny europejski
Rekomendowane odpowiedzi