Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BEX] Mironowóz cz.II - S-line , Ledy , 18 , RNS-E

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

a TT jest dalej ładne :tongue4: ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje

Jasne, kup jeszcze różową TT ze skórą w kwiatki i będziesz woził kolegów trzymając się za rączki :polew: :polew: :polew:

a TT jest dalej ładne :tongue4: ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje

Jasne, kup jeszcze różową TT ze skórą w kwiatki i będziesz woził kolegów trzymając się za rączki :polew: :polew: :polew:

dokładnie :naughty:

wy o TT a ja o A5...........czyżby aż tylu przeciwników A5 było - chyba nie mieliscie z tą furką do czynienia :naughty:

wy o TT a ja o A5...........czyżby aż tylu przeciwników A5 było - chyba nie mieliscie z tą furką do czynienia :naughty:

Nie no, A5 nie jest złe :naughty:

będziemy mieli do czynienia w 2010 jak burżuj zakupi :naughty:

Nie ma szans żeby dał nam się przejechać ... sknerus jeden :polew:

lukaszr

B7 dałeś i nie było aż tak źle tongue4 wink4 kox

dostałeś tylko dlatego że miałeś wcięte :polew:

miron78

to i A5 dostaniecie cheesy

do umycia :polew: :polew:

to ja Miron zbieram kase, w 2010 autko będzie miało 6 latek więc jak dla mnie było by miło, no i pewna sztuka :>

tylko nie nawal mi kilometrów :polew:

a tak poważnie Miron, Ty wiesz co ja myśle o Twoim autku :good:

bierz te graty i mod'uj a będzie pełen odlot! :naughty:

ps. jak wygram w totka to kupie A5, a potem po taniości moge Ci je odsprzedać :polew:

OK Pucek - skoro poważnie myślisz o mojej furce to już nie dam jej upalać na zlocikach - żebyś nie powiedział że Ci przyszłą fure zajejżdżają :decayed: - od dzisiaj co zlocik dam Ci posiedzieć kilka minut żebyś wiedział na co odkładasz :naughty: a jak będziesz miał 80% kasy odłożone, dołożę jeszcze 2-4 krotne przegazowanie na każdym zlociku :decayed: :decayed: :wink4:

buhahhahah :polew::naughty: ale Ty jesteś miłosierny i dobry :>

no Miron serio poważnie myśle o Twojej B6... :cool1: liczyłem że w przyszłym roku będziesz chciał sprzedać no ale tyle to poczekam, chyba że trafie w toto-loto :decayed:

bo jak narazie ta Twoja mi się najbardziej widzi, i drugiej takiej nie moge znaleść do kupienia na ŻADNEJ AUKCJI :gwizdanie:

buhahhahah :polew::naughty: ale Ty jesteś miłosierny i dobry :>

no Miron serio poważnie myśle o Twojej B6... :cool1: liczyłem że w przyszłym roku będziesz chciał sprzedać no ale tyle to poczekam, chyba że trafie w toto-loto :decayed:

bo jak narazie ta Twoja mi się najbardziej widzi, i drugiej takiej nie moge znaleść do kupienia na ŻADNEJ AUKCJI :gwizdanie:

i nie licz że trafisz drugą taką............. podobną jak najbardziej ale takiej napewno nie :wink4:........... a pozatym jak masz możliwości finansowe już teraz to niema sprawy wszystko do dogagania...............podaj miesiąc od którego ma być Twoja ........... a będzie.........AMEN

wiem wiem - czytałem - kuszące napewno - ale ja już inwestycje w tą B6 zakończyłem definitywnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...