lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a TT jest dalej ładne ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje Jasne, kup jeszcze różową TT ze skórą w kwiatki i będziesz woził kolegów trzymając się za rączki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a TT jest dalej ładne ( oczywiście nie mówię o starym modelu ) choć temu też niczego nie brakuje Jasne, kup jeszcze różową TT ze skórą w kwiatki i będziesz woził kolegów trzymając się za rączki :polew: dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 wy o TT a ja o A5...........czyżby aż tylu przeciwników A5 było - chyba nie mieliscie z tą furką do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 będziemy mieli do czynienia w 2010 jak burżuj zakupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Trzeniek ........ wiesz jak to jest...........jakieś plany i marzenia trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 wy o TT a ja o A5...........czyżby aż tylu przeciwników A5 było - chyba nie mieliscie z tą furką do czynienia Nie no, A5 nie jest złe będziemy mieli do czynienia w 2010 jak burżuj zakupi Nie ma szans żeby dał nam się przejechać ... sknerus jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie ma szans żeby dał nam się przejechać ... sknerus jeden tez bym Wam nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 tez bym Wam nie dał :wink4 B7 dałeś i nie było aż tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 to i A5 dostaniecie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 lukaszr B7 dałeś i nie było aż tak źle tongue4 wink4 kox dostałeś tylko dlatego że miałeś wcięte miron78 to i A5 dostaniecie cheesy do umycia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dostałeś tylko dlatego że miałeś wcięte Oj tam od razu wcięte Andrzejku ... bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 to ja Miron zbieram kase, w 2010 autko będzie miało 6 latek więc jak dla mnie było by miło, no i pewna sztuka :> tylko nie nawal mi kilometrów a tak poważnie Miron, Ty wiesz co ja myśle o Twoim autku bierz te graty i mod'uj a będzie pełen odlot! ps. jak wygram w totka to kupie A5, a potem po taniości moge Ci je odsprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 OK Pucek - skoro poważnie myślisz o mojej furce to już nie dam jej upalać na zlocikach - żebyś nie powiedział że Ci przyszłą fure zajejżdżają - od dzisiaj co zlocik dam Ci posiedzieć kilka minut żebyś wiedział na co odkładasz a jak będziesz miał 80% kasy odłożone, dołożę jeszcze 2-4 krotne przegazowanie na każdym zlociku :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 buhahhahah ale Ty jesteś miłosierny i dobry :> no Miron serio poważnie myśle o Twojej B6... liczyłem że w przyszłym roku będziesz chciał sprzedać no ale tyle to poczekam, chyba że trafie w toto-loto bo jak narazie ta Twoja mi się najbardziej widzi, i drugiej takiej nie moge znaleść do kupienia na ŻADNEJ AUKCJI :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Miron.... zacznij pałować furę to kolega szybciej kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 buhahhahah ale Ty jesteś miłosierny i dobry :> no Miron serio poważnie myśle o Twojej B6... liczyłem że w przyszłym roku będziesz chciał sprzedać no ale tyle to poczekam, chyba że trafie w toto-loto bo jak narazie ta Twoja mi się najbardziej widzi, i drugiej takiej nie moge znaleść do kupienia na ŻADNEJ AUKCJI :gwizdanie: i nie licz że trafisz drugą taką............. podobną jak najbardziej ale takiej napewno nie ........... a pozatym jak masz możliwości finansowe już teraz to niema sprawy wszystko do dogagania...............podaj miesiąc od którego ma być Twoja ........... a będzie.........AMEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mironku http://www.a4-klub.pl/smf/all_18t_gtrs_eliminator_atp_kolektor_na_250km300km-t49882.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mironku bierz, bo za chwilę rozejdzie się to jak ciepłe bułeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mironku http://www.a4-klub.pl/smf/all_18t_gtrs_eliminator_atp_kolektor_na_250km300km-t49882.0.html wiem wiem - czytałem - kuszące napewno - ale ja już inwestycje w tą B6 zakończyłem definitywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Też tak mówię po każdej zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi