glowicz Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witam Potrzebuje kogos z Warszawy kto posiada podobna a najlepiej identyczna a4 jak ja. Moje autko 'gra' czasem w serialach,ale w sobote mialem niestety stluczke i auto jest w naprawie.I tu pojawia sie problem,bo w piatek wieczor jest potrzebne do serialu.Jak ktos jest chetny to potrzebuje by ktos podjechal w piatek po 18 na zdjecia w warszawie na jakies 2 godzinki i po prostu udostepnil autko do zdjec ekipie filmowej.Nikt nim nie jezdzi itd jedynie trzeba je ustawic i bedzie 'gralo' w tle jakiegos ujecia.Płace za to 200 zł. Moj nr tel.508191403.
ykk Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Hehe <lol> a nie potrzebujesz czasem granatowego B5 w avancie..?
wit.s Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ono - Misiu. Jak Ci na gnojówkę brakuje - trzeba było do mnie na PW. Cośbyśmy wymyślili glowicz. A skad mamy wiedzieć które z naszych aut jest jak Twoje? Dajze chłopie jakieś foty. Ja wiem, ze nie dorobię na bułke z kefirem, ale może inni się załapią (te 200 to brutto czy netto ? ) Poza tym napisałbyś w wątku warszawskim - może odzew byłby większy. ykk, chłopie powoli. Nawet jakbyś miał takiego samego, to wypłatę zjadłaby podróż do Wawki NIe wiadomo czy na hot-doga na statoil by wystarczyło
adamooo Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 dajesz 5 tysi i mogę się stawić przemaluje swojego na srebro..
Gość Keżor Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 kto ma srebrne a4 avant b6!!!przecież wzystko masz pasuje tu flyer jak dla mnie
glowicz Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 to wlasnie kombinuje jak tu fote wstawic... a ze to wlasciwie moj pierwszy post na formu to jeszcze nie ogarnelem wszystkiego...
ykk Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 wit.s Fakt.. ale wszystko da sie policzyc.. Moj typ to Brynia srebrny B6 avant.. :th:
Flyer Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 pasuje tu flyer jak dla mnie Ja nie mam srebrnego
grippen Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ja mam granatowego więc jak by ci pasił granat to....
adasn Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Witam Potrzebuje kogos z Warszawy kto posiada podobna a najlepiej identyczna a4 jak ja. Moje autko 'gra' czasem w serialach,ale w sobote mialem niestety stluczke i auto jest w naprawie.I tu pojawia sie problem,bo w piatek wieczor jest potrzebne do serialu.Jak ktos jest chetny to potrzebuje by ktos podjechal w piatek po 18 na zdjecia w warszawie na jakies 2 godzinki i po prostu udostepnil autko do zdjec ekipie filmowej.Nikt nim nie jezdzi itd jedynie trzeba je ustawic i bedzie 'gralo' w tle jakiegos ujecia.Płace za to 200 zł. Moj nr tel.508191403. Ja mam taką B6 i wolny wieczór w piątek
LuNaTi Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 No i jak, zarobil ktos te 200zl ?
glowicz Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 koles z komisu na polczynskiej... adasn Twoje auto byloby prawie dobre,ale moje ma niestety czarne relingi i ciut inny wzor felg. a potrzebne bylo IDENTYCZNE jak moje
Gość Keżor Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 adasn Twoje auto byloby prawie dobre,ale moje trzeba było przełożyć fele i relingi , a nie dawać zarabiać ludziom z poza klubu no ale jak sie wyjaśniło i jak już znaleziono dublera to zamykamy
Rekomendowane odpowiedzi