Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Szary Lublin :) Fela 18 MOMO,Gleba H&R,Dwururka ULTER,Ciemna Szyba :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jako iz juz troche czasu jestem na forum,nie wypada pasozytowac to pokaze moja audiczke.

Ogolnie mam ja od ponad roku. Wczesniej mialem Renault Megane Coupe 1 (polecam) i Honde Prelude Vgen (Nie polecam). Mialo byc e46 poliftowe 2.0d lub A4 i wyszlo a4 :)

Silnik 1.9 TDI AWX 130 km.

Nalatane 176000

Wyposazenie raczej standardowe:

-6 poduszek

-Climatronic

-Pakiet chrom

-Wspomaganie

-Halogeny

-Elektryka przodu i lusterek

-ABS,ESP

-Skrzynia 5

W tym momencie nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. Zalezalo mi bardziej zeby auto bylo w idealnym stanie niz na wypasie:)

Modyfikacje

-Ciemne szybki przod i tyl

-ALu 18 Momo+oponki Good Year 225/40/18

Wiecej nie pamietam,bo z braku kasy na mody wole dolozyc kase zeby autko mialo wszystko idealnie,dlatego zawias,silnik,lakier itp.itd.sa naprawde super,zawsze czysto i wszystko na miejscu:)

Pare fotek jest przed modami i pare po,foto srodak doloze wkrotce. Moze niektorzy kojarza autko,bo w zeszlym roku startowalo do kalendarza.

TwDcS.jpg

Tz4RJ.jpg

Tz9R0.jpg

Tzhkr.jpg

Tzrj0.jpg

TzDMJ.jpg

TzGgS.jpg

TzQfr.jpg

TzXJS.jpg

TA4di.jpg

TAebS.jpg

TAlGi.jpg

TAy90.jpg

TAN6S.jpg

Planowane mody:

-Gleba,Gleba i jeszcze raz Gleba :)

-Pelny Fis

-Skora z s-line b7

-Zderzak przod,listwy i lotka s-line

-dwororka z nowym zderzakiem tyl

-Byc moze Navi

-I jeszcze pare bajerkow sie nazbiera :)

Zapraszam do ogladania i komentowania,mam nadzieje ze sie podoba :)

Opublikowano

Pierwsze co to pytanie. Dlaczego taka koza?

+ za ciemne szyby po całosci a nie tylko tył

powodzenia w uzytkowaniu :hi:

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie nie dopisalem,ale gleba to jest najblizszy mod,bo jednak jest za wysoka :/

Opublikowano

autko fajne ale gleba s-line 1be musi byc co najmniej :naughty:

Opublikowano

hamulce zmien.... :cool1:

Opublikowano

fela rzadko spotykana, ale pasuje

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie chcialem teog co maja wszyscy,chociaz chwile mialem MAM8 :)[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 23:09_________________________________________________Witam,mala aktualizacja watku:)

Doszedl mi do modow nowy grill ms-design,do tego wycialem katalizator-naprawde polecam wyciecie..

Niedlugo wpadnie gleba i nowy zderzaczek przod,zastanawiam sie nad ms-designem,lub s-linem...

a82cbab6d42d.jpg[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________Witam,mala aktualizacja watku:)

Doszedl mi do modow nowy grill ms-design,do tego wycialem katalizator-naprawde polecam wyciecie..

Niedlugo wpadnie gleba i nowy zderzaczek przod,zastanawiam sie nad ms-designem,lub s-linem...

a82cbab6d42d.jpg

Opublikowano

zdecydowanie S line no i przy tym wez zmien na ori grill bo ten nie pasuje

cyknij fotke wnetrza

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie chcialbym zeby ktos jeszcze wypowiedzial sie nt.tego grilla,bo mi sie naprawde podoba..nie spotkalem sie jeszcze z opinia zeby nie pasowal.. Wnetrze pokaze wkrotce,musze kupic nowy uchwyt na kubek,urwany jest i nie ma sie czym zbytnio chwalic..

Opublikowano

bez pasującego dołu to wygląda tak bez smaku :wink4: Ale nie najgorzej :cool1: Przed Tobą sporo pracy.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

797b68e9ee87.jpg

ed6c9f5ac834.jpg

0f74d6f8b48a.jpg

6542425a0084.jpg

Maly update :) W ostatnim czasie mocno doinwestowalem autko na warsztat poszlo zaiweszenie przod,lozyska,standardowo filtry i olej,nowe opony na przodzie Micheliny 225/40/18 natomiast tyl Bridgestone Potenza 225/40/18. DO audi doszla wkoncu gleba... Sprezynki H&R -40mm przod,natomiast z tylem mechanik ma sie pobawic jeszcze jutro,bo rzekomo nie mial czasu,a jest troche za wysoko,dodatkowo z tylu zderzaczek z dokladka na 2 koncowki,dzis wlasnie wspawalem wydech od 2,5 TDI,jeszcze musze koncoweczki zakupic i doloze kolejne zdjecia :)

Dodam jeszcze ze za ok.2 tygodnie zakladam dokladeczke S-line do przodu.

Opublikowano

ładnie ale z tyłem cos zrob koniecznie...gdzie kupiłes ten przedni grilek ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tył nadal czeka na obnizenie...ciezko z czasem jest :/

Grill kupilem na allegro,tak jakos sie trafil,koles mial je 3 o ile dobrze pamietam,nawet dodalem do ciekawych aukcji na allegro.

2 rurka zostala zakonczona,weszly koncowki ulterowski o srednicy 100mm balem sie ze beda troszke za duze,ale jednak ladnie sie wkomponowaly :)

Do tego maly sticker-tuning.

Zapraszam do ogladania i komentowania,pozdrawiam! :)

52acf11797c8.jpg

e18288ec3224.jpg

7865a0b3b0de.jpg

58f3672545fd.jpg

c6768ae0f14a.jpg

Opublikowano

A co d*pa tak wysoko stoi??

Jakieś foty środka

Opublikowano

mnie sie tam ten twoj grill podoba bardzo fajny :good: moze go na czarno opendzluj to bedzie fajniej wygladal i dolny tak samo :tongue4: a i bardzo fajna felga pasuje do tego koloru auta :kox: dobra robota :naughty:

Opublikowano

No fela pierwsza klasa :good: sam bym taką chciał :slina:

Opublikowano
  • Autor

O pupie juz pisalem,w najblizszym czasie pojdzie w dol :)

Co do grilla,narazie zostaje tak jak jest,w domu juz czeka dokladka s-line i zobacze jak sie bdzie komponowalo z grillami od niej :)

Felgi to w sumie troche szczescia mialem,na allegro je kupilem nowe :P Ale w po zimie zastanawiam sie nad czyms wiekszym...

Opublikowano

Felgi to w sumie troche szczescia mialem,na allegro je kupilem nowe :P Ale w po zimie zastanawiam sie nad czyms wiekszym...

Jakbyś sprzedawał to daj cynk :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chcesz isc w kola 19?