Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam :hi: Przyszedł czas przedstawić moja Niunkę. Pierwszy raz zasiadłem do niej coś około 2.07.2009 roku, a więc prawie po 10 latach jak zrobił to jedyny poprzednik Pan Johannes który na do widzenia zrobił jeszcze przegląd. Samochodzik przytoczył się na kołach za zachodniej granicy gdzie przelatał według oficjalnych pomiarów 202 000 km. W swoim wypasie maił fotochromowe lusterko pompowane lędźwie centralny zamek bez pilota 1/2 fis klimę świeżo po serwisie 2x el. szybki grzane spryski szyby radio CONCERT + sub ori 10 x AIRBAG Tak wyglądała :> Z modów jakie przeszła na pierwszy strzał to: 12.07.2009 alarm z ze sterowaniem centralnego, z powiadamianiem na pilota :kox: potam + halogeny po otwarciu (dało się wykorzystać jeden wolny kanał z alarmu) + otwieranie zamykanie szyb z pilota potem doszły grzane uszy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102572.0 ten mod powinien być w standardzie ale cóż to w końcu audi :gwizdanie: pełne oświetlenie w ledach wnętrza + dodatkowe podświetlenie po otwarciu drzwi oczywiście LED (przy wysiadaniu w końcu widać w co się staje) + oświetlenie tablicy led + dodatkowe oświetlenie w bagażniku Led 17.07.2010 AVG dostał Motula oczywiście 5W40 kompletny rozrząd+pompa wody nowe paski rolki napinacze filtry i nowiutkie popychacze. 31.07.2010 nowy olej do skrzyni biegów CASTROL SMX-S 75W-85 242tyś 14.08.2010 doszły światła do jazdy dziennej + doświetlanie po zamknięciu auta (10 sekund odprowadzenia do domu) :kox: 18.11.2010 nowe świece żarowe BERU 29.11.2010 z nudów doszły chromowane ramki na licznik 06.12.2010 na mikołaja niuńka dostała nowiutki aku Centra Futura 77Ah 770A po jednym nowym wahaczu na każda stronę bo jakiś luzów dostały :naughty: 28.12.2010 tempomacik założony przetestowany i wszystko hula aż miło a teraz Parę foteke Z planów na przyszłość jakiś xenon - z tego rezygnuje dobre żarówki załatwiły sprawę i tu poprawka wyszedł nie jakiś ksenon a Bi-ksenon :polew: katalizator do wywalenia jakiś soft a jak dobrze pójdzie to i może kilka gratów z tej okazji To chyba tyle a jak coś sobie przypomnę to dopiszę Pozdrawiam hej ostatni mod z nudów przerezane światła STOP oto efekt fota kiepska ale widać 4.01.2011 niuńka dostała ----nowe tarcze tył febi ----nowe łożyska tył skf ----nowe amortyzatory tył Monroe ----nowe sprężyny tył Kayaba ----nowe klocki tył Bosch ----nowe klocki przód Bosch ----przetoczone tarcze przód by mistrz w dziedzinie ----nowy płyn ATE wszystko pięknie poskładane i smiga aż miło :decayed: i znów jakoś tak z niczego ambiente w lampce na pasażerami z tyłu 11.03.2011 katalizator każdy wie jak wygląda u mnie go już nie ma za to mam coś takiego tak wygląda od strony turbinya tak od drugiej do tego oczywiście komplet nowych śrub nakrętek uszczelek a po zamontowaniu tak to wygląda do tego poszedł jeszcze jeden łącznik :kox: 256kkm EFEKT JAK NAJBARDZIEJ NA PLUS 12.03.2011 --filtr powietrza mann --filtr przeciwpyłkowy mann --filtr paliwa mann gdzieś w tym czasie rozpórka dolna fotki brak i jeszcze dioda w postojowe 03.07.2011 koszt to 110 zl nie licząc radia 13.07.2011 i znów coś porazałem :decayed: jak wygląda kolektor po 200 tyś ano tak a tak już wszystko poskładane a taka flanszę wyrezałem 20.07.2011 może kiedyś od s4 chyba że pójdzie FMIC 27.11.2011 nadszedł czas na zderzak troszkę trzeba było poprawić ale jest ok na wiosnę jeszcze jedno malowanie, spryskiwacze też niby idealne od krychy ale jednak popękane poszedł w podkład między czasie elektryka, i rezanie zbiorniczka (pompka i czujnik) ,i wszystko poskładane do kupy 11.12.2011 pozbierałem troszkę gratów i znów weekend w garage , i w końcu coś co najbardziej cieszy rezanko i jedna gotowa prawie 28.12.2011 podświetlanie schowka ok 40 diód smd pomysł by moro , 30.12.2011 olej+filtr+filtr paliwa 277kkm 06.01.2012 Cb radio na ori kolor audi dawca diód stary klimatronik i diody na miejscu a na efekt trzeba zaczekać do wieczora było tak jest tak a tak już na swoim miejscu , 14.01.2012 czujniki parkowania na miejscu 23.01.2012 AIRBAG OFF rezanie udało się dzięki koledze WRCLAGUNAktórego pomoc okazała się nieoceniona a oto foty , , 19.05.2012 Kierownica multifunkcyjna 07.07.2012 ni co i lepiej hamuje 11.07.2012 modyfikacja DRL Filmiki test oświetlenia bi z q7 D4s
tres0r Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam Można powiedziec ze masz identyczna A4 co moja tylko wiecej poduszek masz hehe Tez jako pierwszu mod robilem alarm (tzn. fake dioda + ukryte cos ) i pilot do centralnego
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam Można powiedziec ze masz identyczna A4 co moja tylko wiecej poduszek masz hehe Tez jako pierwszu mod robilem alarm (tzn. fake dioda + ukryte cos ) i pilot do centralnego głupio tak kluczykiem zamykać :decayed:
aju Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 10 x AIRBAG weź mi je wymień bo ja maks naliczyłem 6
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 10 x AIRBAG weź mi je wymień bo ja maks naliczyłem 6 Poduszka powietrzna kierowcy Poduszka powietrzna pasażera Poduszka powietrzna przedni słupek x2 Poduszka powietrzna przy klatce piersiowej x2 Poduszka powietrzna przy głowie/klatce piersiowej x2 Osłonowa poduszka powietrzna x2 pomoc w ustaleniu prawidłowych nazw VIVID WorkshopData ATI Pozdrawiam :polew:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 16:56_________________________________________________ ładny anglik e tam tylko bezpieczniki ma z drugiej strony :polew: :polew:
aju Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 :gwizdanie: znaczy się ma kurtyny A jak to jest z tym anglikiem, przekładałeś?
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 :gwizdanie: znaczy się ma kurtyny A jak to jest z tym anglikiem, przekładałeś? nie nie tylko nie miałem fabrycznie centra z pilota co za skutkowało tym że w klamce od strony pasażera mam normalną wkładkę co by kluczykiem można było otwierać również od strony pasażera, a krzyniek cały czas się śmieje że to anglik. Tak że potwierdzam w pełni europejskie pochodzenie samochodu
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Poduszka powietrzna przy klatce piersiowej x2Poduszka powietrzna przy głowie/klatce piersiowej x2 Osłonowa poduszka powietrzna x2 wybacz ze zapytam ale ja tak z ciekawosci, w ktorych miejscach znajduja sie te poduszki :?: Poduszka powietrzna kierowcyPoduszka powietrzna pasażera Poduszka powietrzna przy klatce piersiowej x2 a to nie te same poduszki :?:
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Poduszka powietrzna przy klatce piersiowej x2Poduszka powietrzna przy głowie/klatce piersiowej x2 Osłonowa poduszka powietrzna x2 wybacz ze zapytam ale ja tak z ciekawosci, w ktorych miejscach znajduja sie te poduszki :?: Poduszka powietrzna kierowcyPoduszka powietrzna pasażera Poduszka powietrzna przy klatce piersiowej x2 a to nie te same poduszki :?: po prostu od samego przodu po sam. To nie to samo.
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 po prostu od samego przodu po sam. ze co
aju Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 tez tego nie rozumiem z tymi poduszkami... przecież jest tak: 1x kierowca 1 x pasażer 2 x fotele 2 x kurtyna razem 6
Armi Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Tyle razy widziałem to auto i ani razu nie udało się małego spota zrobić - od dłuższego już czasu nie przyjeżdżam do Warszawy ;(
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Tyle razy widziałem to auto i ani razu nie udało się małego spota zrobić - od dłuższego już czasu nie przyjeżdżam do Warszawy ;( nie przejmuj się jeszcze będzie okazja ustalimy czas i miejsce i po nas :drunk:[br]Dopisany: 06 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ tez tego nie rozumiem z tymi poduszkami... przecież jest tak: 1x kierowca 1 x pasażer 2 x fotele 2 x kurtyna razem 6 spotkamy się opatrzysz póki co podziwiaj np brak relingów
EnDrIu` Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Tomek fura jak na AVG lata ledwo mój AJM dał radę . Jest 10 poduch dziś liczyłem:) może niezbyt precyzyjnie to nazwę, ale jest tak: 2x poduchy w przednich słupkach, 2xpoduchy nad pasami bezpieczeństwa, 2x. poduchy w tylnych słupkach, 2x poduchy w fotelach i poducha kierowcy oraz pasażera.
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Tomek fura jak na AVG lata ledwo mój AJM dał radę . Jest 10 poduch dziś liczyłem:) może niezbyt precyzyjnie to nazwę, ale jest tak: 2x poduchy w przednich słupkach, 2xpoduchy nad pasami bezpieczeństwa, 2x. poduchy w tylnych słupkach, 2x poduchy w fotelach i poducha kierowcy oraz pasażera. no bo ja mam nówkę przepływkę :good:
musti Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Furka Mr.Górala jest bardzo cacy świeci błyszczy się i jeździ co najważniejsze
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Furka Mr.Górala jest bardzo cacy świeci błyszczy się i jeździ co najważniejsze hehehe no dzięki szefie wszystkich szefów :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:07_________________________________________________ Parę dni temu poszły nowe świeczki a dziś z nudów doszło dodatkowe oświetlenie bagażnika efekty kox chodź na zdjęciu mało widać :gwizdanie: oczywiście zamiast standardowej żarówki jedna malutka dioda [br]Dopisany: 24 Listopad 2010, 22:35_________________________________________________no i dalesze mody a teraz tak jest:) a oto sprzedający ringi które są super http://allegro.pl/wpinane-obwodki-ramki-na-zegary-chrom-audi-a4-a6-i1304859460.html
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Szkoda, ze w B5 nie macie takiego "satynowego" chromu wokol zegarow jak w B6/B7.
Rekomendowane odpowiedzi