Wojtas Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Witam, idąc za sugestiami klubowiczów chciałem spróbować lekko obniżyć ( przód 30 tył 20 ) swoje autko I mam problem ze znalezienim sprężyn -20mm, u wszystkich producentów, których sprawdzałem jest -30 i więcej a 20 brak. Prosze o pomoc we wskazaniu firmy lub producenta, który ma takie coś w ofercie, może ktoś kupował takie sprężynki jakiejś dobrej marki. Dziękuję z góry.
Gość spedyt Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 - 20 były stosowane fabrycznie w niektórych wersjach zawieszenia. Pewnie dlatego oferty firm produkujących sprężyny zaczynają się od -30mm Kup -30 to mała różnica.
dawajrapa Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Wojtas, mam takie sprezyny- ori audi, -20mm. sa w tym momencie u mnie na aucie (tylko tyl), ale w ciagu najblizszych 2 tygodni, wracam do standardu, takze o ile reflektujesz na uzywki- moge Ci je oddac za rozsadna cene. podaj mi na priv mejla to wysle zdjecie jak stoii auto. pzdr
harylog Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3817.30.html ostatni post. szansa jest jeśli pogadasz z kolesiem czy by ci nie załatwił, powodzenia w poszukiwaniach
Rekomendowane odpowiedzi