fryzjerek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam jako ze juz troszke tu siedze na forum to czas przedstawic moje auto. Prezentacje zrobilem w formie filmu efekt ocenicie sami. A co to wogole jest to juz mowie a4 Avant quattro 2.0 tfsi 211ps - skrzynia automatyczna - klimatyzacja automatyczna 3-strefowa - podłokietnik z przodu - czujnik zmierzchowy świateł - czujnik deszczu - reflektory ksenonowe plus ze światłami do jazdy dziennej LED - autoalarm fabryczny - komputer pokładowy z kolorowym wyswietlaczem + Polskie Menu - system MMI Navigation Plus - Audi Music Interface - system nagłasniajacy Audi Sound System - lusterka zewnętrzne, ogrzewane z funkcją przeciw oslepieniową i funkcją pamięci - relingi w kolorze srebrnym - Audi parking system Advanced z kamerą cofania - czujniki parkowania (parktronic) - dach panoramiczny - listwy ozdobne wokoł szyb, srebrne - felgi 8J x 17, z oponami 245/45 R17, 10-ramienne - listwy aluminium Hologramm - Funkcja otwierania drzwi garażowych (HomeLink) - Tempomat - Podparcie w drzwiach obszyte sksrą - Pakiet "oswietlenie wnętrza" - Kierownica wielofunkcyjna, 4-ramienna, obszyta sksrą - Ogrzewanie foteli przednich - Regulacja podparcia odcinka ledzwiowego kregosłupa, elektryczna - Regulacja ustawienia foteli przednich, elektryczna, z pamijcią ustawień fotela kierowcy - Tapicerka sksrzana "Milano" - Zmieniarka CD - Autotelefon - Audi Bluetooth -lusterko foto chrom z kompasem -Coming home / Leaving home -przyciemniane szyby -czujniki cisnienia powietrza w oponach -automatycznie ściemniane, Assist Side -tylne siedzenia składane i rozkładane dzielone oparcie z planów to -programik na około 260 kucy -felunek jakis fajny -kiera nowa 3 ramienna Film prezentujacy moje auto przed ogladaniem ustawic 720 p hd Kilka fotek 1. 2. 3.
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 biorąc pod uwagę że robiłem pól opisu tego auta nie moge napisać nic innego jak "bardzo fajne autko" :decayed: Nie no a tak na poważnie- miałem okazje tym jezdzić i naprawde super- fajny wypas. Jeszcze tylko programik by się przydał.[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:40_________________________________________________dodaj jeszcze fotki
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :good: :good: patrząc na pierwsze sec. filmu widzę że fura była zaparkowana obok fury Siemiana - sprawdź czy rdza z jego fury na Twoją nie przeskoczyła
Thom4s Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Nieźle wyposażona. S-tronic, jak się nim jeździ? Masz jakieś porównanie np do tiptronica?
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :polew: :polew: :polew: musiał to napisać Jak się przypatrzysz to zauważysz też że na połowie tego filmiku ja to auto prowadze to jeszcze poradź koledze żeby przeszukał auto czy nic nie znikneło i czy nic nie zepsułem :decayed: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:46_________________________________________________ Nieźle wyposażona. S-tronic, jak się nim jeździ? Masz jakieś porównanie np do tiptronica? własnie to raczej nie jest s-tronic
Kolkov Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 fajna prezentacja, fajnej furmanki
Thom4s Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 własnie to raczej nie jest s-tronic 2.0 TFSI + quattro jest tylko manual lub S-tronic.
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 własnie to raczej nie jest s-tronic 2.0 TFSI + quattro był tylko manual lub S-tronic. w Europie tak. Myśle że nie zdradze tajemnicy jeśli zdradze że to auto jest z US
fryzjerek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 w usa sa tez tripy:) a dsg mialem w a3 sportbecku tez z usa i byla roznica ale zeby az taka miazga to raczej bym nie powiedział 1.27 sek filmu i zegary to auto raczej nie jedzie 180 km/h:)))
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 jechałem tym i jeśli to jest S-Tronic do działą idento tak Tiptronic i jest dość powolny w stosunku np. do DSG. Ale tak jak mówie wydaje mi się że jest t oTiptronic
Thom4s Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 własnie to raczej nie jest s-tronic 2.0 TFSI + quattro był tylko manual lub S-tronic. w Europie tak. Myśle że nie zdradze tajemnicy jeśli zdradze że to auto jest z US No i sprawa jasna, amerykańce mają tiptronica. Szkoda.
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 w usa sa tez tripy:) a dsg mialem w a3 sportbecku tez z usa i byla roznica ale zeby az taka miazga to raczej bym nie powiedział fryzjerek ale przyznać trzeba że ta skrzynia do takiego auta jest troche za wolna. Stwierdziłem to ja i stwierdziłto też Andrzej. Autko ładnie ciągnie do przodu po czym jest stosunkowo dość duża chwila na "zastanowienie się" skrzyni. W tak nowoczesnym autku aż się prosi o coś nowszego
fryzjerek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 własnie to raczej nie jest s-tronic 2.0 TFSI + quattro był tylko manual lub S-tronic. w Europie tak. Myśle że nie zdradze tajemnicy jeśli zdradze że to auto jest z US No i sprawa jasna, amerykańce mają tiptronica. Szkoda. No czegos to auto nie ma ale za to cos tam ma:) cos za cos:)
Thom4s Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mi tam dobrze się jeździ tipem, to dobra skrzynia ale w B8, to już bym chciał DSG. Dla przykładu w nowym A8 jest 8-biegowy tiptronic i działa równie szybko jak dsg.
Kowi87 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo fajnie zrobiony filmik prezentacyjny, żywcem jak do reklamy audi autko oczywiscie niczego sobie
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo ładny filmik prezentujący wypaśne 2.0 TFSI, szkoda tylko że filmik nie zdobędzie żadnych nominacji z powodu widniejącej przez kilka sekund twarzy siemiana :decayed:
fryzjerek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo ładny filmik prezentujący wypaśne 3.0TDI, szkoda tylko że filmik nie zdobędzie żadnych nominacji z powodu widniejącej przez kilka sekund twarzy siemiana :decayed: raczej 2.0 TFSI
siemian Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo ładny filmik prezentujący wypaśne 3.0TDI, szkoda tylko że filmik nie zdobędzie żadnych nominacji z powodu widniejącej przez kilka sekund twarzy siemiana :decayed: no i wyszło że nie czytasz tylko obrazki oglądasz :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:00_________________________________________________Pablo żaden kolega Ci nie powiedział że 2.0 TFSI to nie to samo co 3.0 TDI? :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ups miałem 2 B8ki otwarte w podglądzie Już poprawiam [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:02_________________________________________________ Bardzo ładny filmik prezentujący wypaśne 3.0TDI, szkoda tylko że filmik nie zdobędzie żadnych nominacji z powodu widniejącej przez kilka sekund twarzy siemiana :decayed: raczej 2.0 TFSI Wybacz [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:03_________________________________________________ Bardzo ładny filmik prezentujący wypaśne 3.0TDI, szkoda tylko że filmik nie zdobędzie żadnych nominacji z powodu widniejącej przez kilka sekund twarzy siemiana :decayed: no i wyszło że nie czytasz tylko obrazki oglądasz :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:00_________________________________________________Pablo żaden kolega Ci nie powiedział że 2.0 TFSI to nie to samo co 3.0 TDI? :polew: :polew: Absolutnie :decayed: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 00:04_________________________________________________Niezły wypasik jest, ja bym celował w więcej niż 260KM, Kuredu coś pod 290KM zrobił programem i cały czas śmiga na tym
Rekomendowane odpowiedzi