osowski Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 siemka nie wiem ale cos nie moge sie doszukac !! poszukuje sprezyn do avanta na fabryczne amorki max np przód 30mm a tyl 20mm !!!!!! i przeczytalem caly dzial zawieszenie i nic konkretnego!!! alegro tez przejzalem i nic!! jak juz cos to 30-35mm!!! wzucilem 18" i chcialem troszke obnizyc !!! sorki ze zawracam glowe ale macie jakis konkretny link???? DZIEKI WIELKIE
Gość spedyt Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Z Allegro jest taka sprawa że to nie sklep, trzeba polować na kompletne sprężynki i nie zawsze można dobrać odpowiednie. Przeszukaj oferty firm które zajmują sie zawieszeniami/sprężynami np: H&R LOWTEC GT CUPLINE WEITEC Zestaw 30/20 będzie ciężko znaleść Sprawdź jeszcze w kodach wyposażenia czy nie masz fabrycznie obniżonego zawieszenia.
wosiek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 z tym zawieszeniem to jest jedna wielka zagadka, kupiłem kompletne kw -3cm wraz z tuv niemieckim gdzie było dokladnie napisane że obniża o 3 cm a tu zaskoczka poszło 6 w dół.... także musisz uważać bo możesz trafić tak jak ja,najlepiej szukaj takich aby sprzedajacy miał fotki samochodu na którym były te spręzyny zamontowane,wtedy będziesz widział czy nie jest za nisko... :th:
osowski Opublikowano 11 Października 2007 Autor Opublikowano 11 Października 2007 oki no to bede musial cos wymyslec ale bedzie git !! napewno:) no to jeszcze raz dziekuwa !!!!
harylog Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 jeśli dalej szukasz: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3817.30.html ostatni post. szansa jest jeśli pogadasz z kolesiem czy by ci nie załatwił, powodzenia w poszukiwaniach
Rekomendowane odpowiedzi