Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Niepełna olimpiada by Patrox 3,0tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba sprawdzić jak ma Makki on też ma fortepian w aucie :naughty:

Opublikowano

ja wiem jak ma , normalnie ten plastik jest srebrny wiec patrox albo go okleił albo pomalował

Opublikowano

chyba dobrze pomalowany bo folia chyba się tak nie błyszczy

Opublikowano

Patrox a Ty zmieniałes kierownice ? :cool1: Bo dziwi mnie ta czerowna nić na niej jak w B7 :gwizdanie: ( w B8 chyba były czarne lub srebrne nici pod szwy w tapicerce i mieszku nie liczac wersji Exclusive) i brak chromu ( trójramienna S-line ) przy rolkach od multifunkcji :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie listwy sa pomalowane a kiera jest faktycznie z B7:)

Opublikowano

Wszystkie listwy sa pomalowane a kiera jest faktycznie z B7:)

:wink4:

a gdzie lakierowane ? duże koszta ?

Opublikowano

a gdzie lakierowane ? duże koszta ?

kazdy lakiernik Ci to ogarnie

Opublikowano

Patrox rozumiem że demontowałeś chromy z listew do malowania tylko z tego co widziałem to w B8 są one konkretnie zgrzane z resztą listwy... :kwasny:

Opublikowano

przeciez mozna malowac bez takiego rozbierania :)

Opublikowano

Ze niby jak oklejając chromowy pasek taśmą czy smarując towotem ?? full profeska... Widziałeś kiedyś listwy ozdobne od B8 od wew strony ?? nie wydaje mnie się...

Opublikowano
  • Autor

przeciez mozna malowac bez takiego rozbierania :)

Roznitowywałem to na ciepło lutownica. Potem po malowaniu wlepiałem na klej na goraco i trzyma bardzo mocno. Na jedenej listwie spróbowałem z oklejaniem i efekt był mizerny. Roznitowanie zajęło mi 30 min wszystkich listem a pomalowałem sobie sam u mojego taty w Lakierni. Filozofii nie ma.

Opublikowano
:good: nie ma to jak inwencja i zrobienie czegoś samemu, wtedy jest satysfakcja
Opublikowano

Tym bardziej że efekt za***isty szczególnie z tą ramką wkoło wyświetlacza MMI :kox: Pokaż jeszcze tą dokładkę na aucie :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Partox, zmieniałeś wydech? Widziałem wczoraj Twoję furę :notworthy: i masz jakiś niespotykany wydech. To tylko końcówki?

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio na nic nie ma czasu a i pogoda nie sprzyja zdjęcią. Wydech nie jest finalny ale jest inny niż seria.

Opublikowano

śmiało mogę powiedzieć że super fura :good:

chyba najlepsza sucz na forum

Opublikowano

piękna ,marzenie

Opublikowano

Piekne auto :evil::good:

s. Patrox wyślij mi na PW nr wysyłki bo nie mogę jej zlokalizować.

Opublikowano

Patrox: Nie mialem jakos mozliwosci ostatnio zeby cos napisac. Gratuluje super auta! :hi::good: Maszyna niesamowita! Do tego wersja wypas chyba na max.

Ciekawi mnie co tam zrobiles z wydechem bo kilka osob, w tym jeden znajomy z Norwegii z A4 B8 3.0TDI chce zmienic wydech.

Norki jakos nie bardzo chca robic custom i chca wersje dedykowane a z tego co wiem do A4 B8 3.0TDI nie ma nic dedykowanego.

Milltek ma dedykowany do A5 3.0TDI i do A4 3.0TDI jest podobno toz za rogiem..

Milltek z 3.0TDI w A5 brzmi niesamowicie.. Muzyka dla moich uszu.

Plany Twoje to poprostu respect.

Napisalem na norweskim forum o Twoich planach i norki sie upieraja ze 315KM i 600Nm to niemozliwe, hehe..

Odnosnie wykonczenia piano to niesamowita robota! Tylko ze ja mam juz dosyc swojego piano. Wszystko widac, w swietle porysowany na maxa mimo ze stosuje do tego specjalny pedzelek, plyn do LCD i bardzo delikatna mikrofibre.. Chcialem to wymienic na carbon ale narazie gotowe listwy w carbonie ala RS to dosc zaporowa cena..

Jezeli chodzi o B&O w B8 to zgadzam sie z Toba ze to delikatna pomylka. Sluchalem innych zestawow B&O w Audi i to calkiem inna liga.

Mam nadzieje ze B&O w A6 C7 (to bedzie moje nastepne Audi) bedzie w koncu "porzadny" bo tak zapowiadaja. Ale cena 6000 oiro tez jest ciekawa..

Pozdrawiam i zycze zadowolenia z chyba najbardziej wypasionej A4 na forum!