Skocz do zawartości
IGNOROWANY

List do mikołaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luz, ale czym jedziemy ??

Opublikowano

mam niezły rower ale jak chcesz to mam jeszcze hulajnogę i wrotki a, w laponii to możemy się na łyżwy przesiąść albo na biegówki,a jak to Ci nie pasi to możemy iść z buta :polew:

Opublikowano
:mysli: ... może od Flyera furacza pożyczymy :decayed: szybciej bedzie tylko ty zalewasz jak coś :polew:
Opublikowano

:mysli: ... może od Flyera furacza pożyczymy :decayed: szybciej bedzie tylko ty zalewasz jak coś :polew:

z Twojego wpisowego :polew: ale wydaje mi się że ciekawie będzie z buta :drunk:
Opublikowano

aa no dobra, w takim razie jak z buta to i ja tankuje.. siebie :polew:

ale w sumie to po co ? zabic go ? czy torturować ?? :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 21:33_________________________________________________co za temat :polew:
Opublikowano

chłopaki to i ja się z chęcią zatankuję :polew:

Opublikowano

zastraszymy też renifery śnieżkami jak szkapy się poboją to na pewno przyjadą i to galopem :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 21:36_________________________________________________

chłopaki to i ja się z chęcią zatankuję :polew:

ni ma sprawy po drodze do laponii mam łódź na trasie,możemy Cię zabrać tylko nie zapomnij o wpisowym nr konta podam Ci na PW :wink4:
Opublikowano
:good: już nie mogę się doczekać :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

ja też ja też :banan2: :banan2: :banan2:

ej to kiedy ten wyjazd? :mysli: trzeba coś specjalnego ze sobą zabrać? :naughty:

Opublikowano

w przyszłą sobotę na drogę trza wziąć skrzynę jasia wędrowniczka i jakieś ciepłe ubrania bo w laponii piździ :tongue4:

Opublikowano

łeee to nie ma problemu :wink4:

Opublikowano

zaraz będzię że mamy nasrane w głowach od połowy forum :polew:

Opublikowano

czy to coś złego wierzyć w mikołaja? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a i dobre buty najlepiej 2 pary bo zanim dojdziemy to się zetrą i navi bo ja za cholerę nie mam orientacji w terenie no i kasa to też się przyda jak jasia braknie :punk:

Opublikowano

to sie chłopcy 'zagalopowali' :decayed:

Opublikowano

czy to coś złego wierzyć w mikołaja? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

raczej kurna nie moje dzieci wierzą i Wszyscy je popierają w tym przeświadczeniu to i ja wierzę :radocha:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...