Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Xenony - problem nagłaśniany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wstawilem 8000k i nie wygladaja az tak zle,nie swieci na niebiesko napewno ale daje taka poswiate niebieskiego koloru.

Wiec nie masz sie co zastanawiac bo ja tez sie zastanawialem z miesiac a i tak kupilem i jestem zadowolony :dance: :dance:

Opublikowano

Ja wstawilem 8000k i nie wygladaja az tak zle,nie swieci na niebiesko napewno ale daje taka poswiate niebieskiego koloru.

Wiec nie masz sie co zastanawiac bo ja tez sie zastanawialem z miesiac a i tak kupilem i jestem zadowolony :dance: :dance:

No ja jutro zajade na Bielany w Wawie i zobacze to - http://allegro.pl/show_item.php?item=286279632 . Jak coś to łykam i sie nie patyczkuje :kox:

Opublikowano

jeśli chodzi o 12000k to tylko do lansu :kox:

Opublikowano

Mowiac szczeze tez sie zastanawialem nad 10000k lub 12000k tak do lansu :gwizdanie: ,ale jednak mniejsza dostepnosc tych temperatur sprawila ze zakupilem 8000k :confused4:

Opublikowano

Ja wczoraj wsadzilem do mojego avanta 4300k od phillipsa. Swieca idealnie na bialo, z lekka ale naprawde minimalna fioletowa poswiata, jak spojrzec z boku auta.

Roznica podczas trasy w nocy -- kolosalna. Nigdy wiecej "normalnych" swiatel ;):kox::decayed:

Opublikowano

Diego, to Wkońcy co Ty założyłes? Ori z poziomowaniem ?

Opublikowano

Nie :decayed: Dałem sobie spokój z tym samopoziomowaniem, ciężko znaleźć kogoś w krk kto by to dobrze zamontował. Mam wiec orginalne lampki + hidy. Dość zabawne jest to, ze długie stały sie w zasadzie zbędne. Coś tam doświetlają, ale na żółto i jakoś tak rachitycznie. :kox::naughty:

Postaram wpaść na spota to zobaczysz jak to swieci.

Opublikowano

Oj przyjedz przyjedz teraz w Niedziele, porezamy coś :) połamiemy sie opłatkiem :D itd.... z miłą chęcią zobacze jak Świeci HID 4300 K , tez miałem takie zakładac no ale wyszło jak wyszło i mam 6000K.... ale zawsze same żarniki mozna zmienić :P

Opublikowano

Hehehe :decayed: wpadnę na pewno; Same żarniki nie są chyba jakieś specjalnie drogie ?

Zrobiłem jeszcze jeden filmik, niestety to z telefonu wiec jakość jest jaka jest :sick3:

Opublikowano

komplet żarników ok 180 zeta nie wazne na barwe :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaskocze Cie 90pln :decayed:

Opublikowano

komplet ? to Ja poprosze 5000 K :slina:

Opublikowano

komplet tzn 2 sztuki zarnikow 90 czy 99 dowiem sie i zalatwie Kezor zna szczegoly

Opublikowano

komplet tzn 2 sztuki zarnikow 90 czy 99 dowiem sie i zalatwie Kezor zna szczegoly

kurcze bajeczka a Ja już miałem kupować 5000 K za 190 zeta i myślałem że tanio.... :gwizdanie:

Opublikowano

no to jedank musze dluzszy pobyt w scz zaplanowac

Cubros - dasz mi swoje 6K za 8K pasi?? Ja zalatwie te 5K po taniosci

Opublikowano

no to jedank musze dluzszy pobyt w scz zaplanowac

Cubros - dasz mi swoje 6K za 8K pasi?? Ja zalatwie te 5K po taniosci

hm.... będę musiał sie nad tym zastanowic :polew: no zobaczymy 8000K nie chce wole 6000K a 5000K chce miec takie rezerwowe jak mi by sie coś odwidzaiło choć nie powiem przemysłe Twoją propozycje :tongue4:

Opublikowano

komplet ? to Ja poprosze 5000 K :slina:

http://www.allegro.pl/item285808785_zarnik_xenon_hid_h7_tylko_99_00_za_2_sztuki.html prosze ja Cie bardzo :thumbup:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 00:39 _________________________________________________ja kupowałem u niego swoje 5ki :naughty:
Opublikowano

Panowie dużo jest roboty zeby wrzucić te żarniki w miejsce halogenów?

Laik sobie poradzi z wymianą?

dzięki za info

Opublikowano

dzieki Keżorowaty :notworthy: żeś mi nie powiedział jak bylismy na spocie to bym sie jakos z gosciem skontaktował wczesniej ..... Ty samolubie jeden... :bicz2:

:polew:

Trzeniu Ja mam tez zamiar to rezać u siebie do halogenów ale potrzebujesz do tego jeszcze prztwornice czyli full zestawik HID H11 sami wyrezamy u THEMONA w garazu :polew: