Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Grill S4 a zderzak przedni S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chaił bym u siebie zrobić mod zderzaka :decayed: Obecnie posiadam zwykły, chciiał bym go zmienic na S-line do tego zamontowac grill z S4 ;)

Pytanie czy dolna kratka grilla S4 bedzie pasowac pod zderzak S-line B6 ?

Opublikowano

ale wyjdzie kupa

Opublikowano
  • Autor

Nie wyjdzie :cool1: Grill z S4 jes duzo ładniejszy niż s-line. A kupa to jest ten w fabrycznym zderzaku ;)

Te pionowe paski o wiele lepiej wyglądaja niż cały poziomy. Moge jeszcze kupic cały zderzak z grilem i kratkami od S4 ale bardziej mi sie podoba S-line. Tylko problem czy dolny z S4 wejdzie w zderzak S-line.

Opublikowano

Nie bedzie pasować dolny grill z S4 do zderzaka S-line :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda :confused4: Bo wygląda kosa :decayed:

img3067nc3.jpg

Może by go jakos przyciąć :naughty:

Musze taki mieć :kox: tylko cały chce.

Opublikowano

No ale przeciez nie wyglada źle ten czarny dolny z górnym czarnym z eSy ( wedle mnie powinien byc cały czarny ) choc jednak najlepiej isc w body-kit S-line albo w S4

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy :) postaram sie jakoś dopasować, dociąć w koncu to plastik, a jak nie to cały zderzak S4 wrzuce :kox:

To mój pierwszy mod bedzie :) oprocz listw wewnątrz auta miałem czarne wymieniłem na srebrne rybią łuske :)

Btw. jeden cały komplet Quattro listw rybia łuska mam na sprzedaż. Przez przypadek dwa kupiłem :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 02:12_________________________________________________Odświerzam temat ;) znalazłem na zagranicznych forach taką modyfikacje i mozna to zrobić bez wiekszych problemów.

Poniżej linki

http://www.tyresmoke.net/forum/audi-a4-s4-cabrio/62030-my-modded-s4-lower-grille-s-line-lower-bumper.html

http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/23111-lower-sport-skirting-honeycomb-grill.html

Btw. Ładna ma ta czarnulke :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wygląda to najgorzej a Twoja A4 będzie unikatowa :gwizdanie:

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy ktoś próbował przerobić dolna kratkę od s-line tak aby zostawić ramkę wokoło, a wzór kratki był taki sam jak boczne kratki.

Opublikowano

Intensywnie myślę nad takim modem

Czekam tylko z montażem całej dokładki s-line aż zejdą trochę śniegi.

Ale na pewno spróbuję

Opublikowano

Wąski miał dolny od S6 z tego co pamiętam w zderzaku od s line. Zapytaj go :)[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 19:54_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25489.0

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest gdzieś wątek jak to przerobić.. Czekaj.. Czaki22 to przerabiał..

Dla mnie kupol, ale zobacz sobie sam.

Opublikowano

Spoko, nie będę kombinował

Kupiłem grilla s-line i tylko ramkę w czarny mat zrobiłem.

Będzie miodzio na ori

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy ktoś próbował przerobić dolna kratkę od s-line tak aby zostawić ramkę wokoło, a wzór kratki był taki sam jak boczne kratki.

Tak, ja i Lukas robiliśmy taki mod parę lat temu w naszych B6. Jest trochę cięcia ponieważ kratka S4 jest odrobinę szersza niż s-line. Polecam kupić dobry dremmel i małe, czarne wkręty, którymi to później wszsytko razem skręcisz. Tnij małymi fragmentami i za każdym razem przymierzaj tak żeby nie przedobrzyć.

Opublikowano

Tak, ja i Lukas robiliśmy taki mod parę lat temu w naszych B6. Jest trochę cięcia ponieważ kratka S4 jest odrobinę szersza niż s-line. Polecam kupić dobry dremmel i małe, czarne wkręty, którymi to później wszsytko razem skręcisz. Tnij małymi fragmentami i za każdym razem przymierzaj tak żeby nie przedobrzyć.

Masz moze zdjecia na aucie oraz jak to wyszlo??

Opublikowano

Na poprzedniej stronie kolega podał linki do zagranicznych stron ze zdjęciami.

pozdr :hi:

Opublikowano

Tylko ze na tych zdjeciach ten grill wystaje ze zderzaka. Ja szukam zdjec z ramka os s-line a kratka wewnatrz od s4. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...