boberek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 dobra prosze mogeratora o wyczeyszczenie tych głupot z mojego tematu
Flyer Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Piter, zrob update tekstu w pierwszym poscie, bo PLANY to juz dawno sie zdezaktualizowaly
arki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Po fotkach widać, że mody nabierają tempa, a i audiczka wygląda co raz śliczniej :good:
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 kiera zamontowana jeszcze musze wymienic obudwowe kiery na czarna i bedzie OK
Flyer Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Widze po okularach, ze u Ciebie juz lato...
poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 obyło się bez problemów ? zaklęcia wypowiedziałeś ??
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Widze po okularach, ze u Ciebie juz lato... u mnie lato cały rok jest obyło się bez problemów ? zaklęcia wypowiedziałeś ?? tak obyło sie bez problemów ale nie do konca ale działa
Aydaho Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 wyszło fajnie ... myślałem że czarnw kiera w beżu to jak gówno w lesie ale przyznam że bardzo fajnie. tylko ta obudowa do wymiany ... i koła na 18"
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Pięknie .. serio Piachu wygląda iście za***iście
AndyN Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Przyciski na kierownicy działają? Poduszka działa?
Aydaho Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Poduszka działa? Piter poszedł w rezaniu po całości i wepchnął ori poduche z Ikea z gęsim puchem
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 wyszło fajnie ... myślałem że czarnw kiera w beżu to jak gówno w lesie ale przyznam że bardzo fajnie. tylko ta obudowa do wymiany ... i koła na 18" no widzisz Przyciski na kierownicy działają? Poduszka działa? przyciski działają poduszka tez chyba błędów nie ma
poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Poduszka działa? Zawsze mogę Ciebie posadzić za kierą i przetestujesz
Carlos Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nowa kiera, grajek i normalnie inna fura w środku. mmmm. tylko pozazdrościć szacunek boberek.
AndyN Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Poduszka działa? Zawsze mogę Ciebie posadzić za kierą i przetestujesz Jestem za Boberek? Twoja polisa AC obejmuje takie zabawy? Przy ilu poducha odpala? 20 km/h? 30 km/h?
PIXI Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 no no wielki szacun .....wygląda dużoooo lepiej i rolmalnie inaczej , jak będziesz na spocie to luknę live dla mnie pkp (pięknie ku**a pięknie )
boberek Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 o listwach nie zapomnij musze oblookac jak to by wygladało u mnie w aucie
HiRide Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Piotrek jak wyglada sprawa z fotelami?Pisales ze masz je od sedana wiec jak teraz skladasz kanape skoror ona nie jest skladana?Podgrzewanie juz przelozyles?Chce kupic takie same ale jesli one sa od sedana to chyba sobie podaruje jesli nie da sie skladac kanapy
boberek Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Powiem tak ja kupiłem drugą kanape do Avanta a kolesiowi odesłaem od sedana bo miał na allegro komplet i tak rozwiązałem problem ale wątpie czy da sie załozyc kanape od sedana do awanta raczej nie wykonalne a podgrzewania nie przekładałem nie mam czasu
poziek Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Powiem tak ja kupiłem drugą kanape do Avanta a kolesiowi odesłaem od sedana bo miał na allegro komplet i tak rozwiązałem problem ale wątpie czy da sie załozyc kanape od sedana do awanta raczej nie wykonalne a podgrzewania nie przekładałem nie mam czasu da się
Rekomendowane odpowiedzi