boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Znalazłeś juz BI ? nie :polew: :polew: narazie musze sobie rozpisac liste i zobaczyć w jakiej kolejności będe ja wypełniał
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Znalazłeś juz BI ? nie :polew: :polew: narazie musze sobie rozpisac liste i zobaczyć w jakiej kolejności będe ja wypełniał Znając życie to liste zgubisz pierwszego dnia ...a bedziesz wymieniał to co sie trafi w dobrej cenie ..i w pierwszej kolejności
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Znalazłeś juz BI ? nie :polew: :polew: narazie musze sobie rozpisac liste i zobaczyć w jakiej kolejności będe ja wypełniał Znając życie to liste zgubisz pierwszego dnia ...a bedziesz wymieniał to co sie trafi w dobrej cenie ..i w pierwszej kolejności :polew: :polew: wcale sie nie zdziwie jak będziesz miał racje ;P :polew:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Znalazłeś juz BI ? nie :polew: :polew: narazie musze sobie rozpisac liste i zobaczyć w jakiej kolejności będe ja wypełniał Znając życie to liste zgubisz pierwszego dnia ...a bedziesz wymieniał to co sie trafi w dobrej cenie ..i w pierwszej kolejności :polew: :polew: wcale sie nie zdziwie jak będziesz miał racje ;P :polew: Wiem bo ja tez miałem taką listę :polew:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 aha to znaczy ze ci nie wyszła i juz wiesz ze mi tez nie wyjdzie
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Njet Szukając okazji ..robi sie to co pierwsze wpadnie w łapy
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 to sie zobaczy ;P ile na gwiazdke zbiore od Babci :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:47_________________________________________________ no i stałem sie posiadaczem dokładki Sline
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Widze ,że nawet zaserwowałeś jej odpowiednie miejsce na półce A dlaczego ma takie delikatne wybulenie po prawej stronie przy środkowym dyfuzorze ?
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie wiem spiłuje sie jak będzie w malowaniu pan mówił ze jest zarysowana pod spodem ale to najmniejszy problem jak sie i tak ja będzie malowac
Cineksik Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 to sie zobaczy ;P ile na gwiazdke zbiore od Babci :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:47_________________________________________________ no i stałem sie posiadaczem dokładki Sline ile teraz ta przyjemność kosztuje (jeśli to nie tajemnica ) i gdzie dorwałeś?
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 15 min temu na allegro za 250 zł http://www.allegro.pl/item499149599_zderzak_przod_s_line_audi_a4_dokladka_spoiler_8e0.html
HiRide Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 15 min temu na allegro za 250 zł http://www.allegro.pl/item499149599_zderzak_przod_s_line_audi_a4_dokladka_spoiler_8e0.html a pisalem ze trafiaja sie za 200 -300
Cineksik Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Widze ,że nawet zaserwowałeś jej odpowiednie miejsce na półce czyli jeszcze nie na odpowieniej półce u Ciebie
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 15 min temu na allegro za 250 zł http://www.allegro.pl/item499149599_zderzak_przod_s_line_audi_a4_dokladka_spoiler_8e0.html a pisalem ze trafiaja sie za 200 -300 no nowa w ASO cos około 420 zł to akurat na malowanie będe miał kratki powiedziałem ze dwie boczne chce pod choinke od rodziców a środkową sobie kupie albo poprosze aby D mi dołożyła do prezentu gwiazdkowego wiec układ dobry ;P komplecik będzie
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 A co z tyłem ...będzie wyjście na dwie faje ?
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmm raczej na jedną nie bede montował wydechów specjalnie ale pomyslimy z czasem jak sie cos trafi tylko nie za bardzo wiem jak to wygląda w Sline B6
HiRide Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmm raczej na jedną nie bede montował wydechów specjalnie ale pomyslimy z czasem jak sie cos trafi tylko nie za bardzo wiem jak to wygląda w Sline B6 zderzak s-line do b6 do tylu wyglada co najmniej tragicznie dlatego najlepsza jest zwykla dokladka z v6 albo 1.8 raketa
Reggi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmm raczej na jedną nie bede montował wydechów specjalnie ale pomyslimy z czasem jak sie cos trafi tylko nie za bardzo wiem jak to wygląda w Sline B6 Dokładnie ..zaadoptuj dokładeczkę z 1.8 Ty..i zrób wyjście na dwie faje .. będzie kozak Piachu Podrzuce Ci fote wieczorem ..gdzieś mam takiego piaskowego potworka w S-4 pakieciku z czarnymi felami i poler rantem
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 narazie przód juz mnie malik straszy ze duzo roboty itp ale sie nie poddam ;P będzie git
Aydaho Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 gdzies wiadziałem cały kompletny zderzak z S-L za 300pln ale do lakierowania
Rekomendowane odpowiedzi