Romanoo Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jeśli jakiś spot na terenie NL ma się odbyć to może też się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a moze dolaczymy sie do holenderskiego forum taaa, a co ze mna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 organizuj spota na nurburgringu i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Na kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 jak bedzie cieplo, da sie na ring wjechac i najlepiej na tym samym polu kempingowym co za pierwszym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam Panowie czy coś wiadomo o następnym spocie w Holandii pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian866 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 :hi:też byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 spot w NL? w NL niema spotów kiedys próbowalismy to rozkrecic i chetni tez byli, ale nikomu nie chcialo sie przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Norka można coś skręcić. Nie muszą być cykliczne spotkania przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wlasnie jesteśmy w kontakcie z Norka bo chcemy coś rozkręcić więc niejako ze my na bank jesteśmy chętni ( tylko NORKA aktualnie ma stan wyjątkowy w firmie) to uzgodnilismy zeby sie cyklicznie spotykać 1 w miesiącu w dniu wolnym od pracy w mniej wiecej połowie drogi miedzy nim a mną, co wychodziło by na okolice Venlo/ Oberhausen. Miejscowa jeszcze do obczajenia. Wszyscy chętni są miłe widziani. Pierwszy spot będzie na pewno w Maju tylko jeszcze nie znamy daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 spot w NL? w NL niema spotów kiedys próbowalismy to rozkrecic i chetni tez byli, ale nikomu nie chcialo sie przyjechac No to nie za ciekawa historia :/ może coś się ruszy w NL trzeba troche temat odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 spot w NL? w NL niema spotów kiedys próbowalismy to rozkrecic i chetni tez byli, ale nikomu nie chcialo sie przyjechac No to nie za ciekawa historia :/ może coś się ruszy w NL trzeba troche temat odświeżyć kolego ja nie wierze że coś sie ruszy bo z norką juz nie pierwszy raz nad tym kominujemy.za każdym razem wszyscy chętni ale jak przyjdzie co do czego to jednemu nie pasi,drugiemu pies zdechł a nastepnego babcia nie puści a następny stwierdzi że za daleko.i tak za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Laki wybiera sie do PL za tydzien albo dwa, moze poczekamy z tym spotem az wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Taa, wlasnie o tym piszemy. Najpierw pare tygodni ty nie mogłeś ze względu na prace, teraz mamy 2 tygodnie na lakiego czekać i miesiąc bez spotu mija. 1,5 godziny jazdy i sie widzimy. W czym problem zeby jedno popołudnie w miesiącu zainwestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Mi pasują tylko niedziele niestety. Ja na urlop jadę 30.05 na 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 No i ja tez tylko o niedzielach myślałem. .. Mi pasuje każda ale następna jest moje Audi w Polsce bo żona nim na Komunie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Czyli i tak źle i tak nie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tygrys, nie marudz, to byla tylko taka propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie marudze tylko jestem HOT. Na spota )) BTW. Złóż Twojej od nas spóźnione życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 no właśnie Tygrys...nie marudz:wink: teraz jesteś Hot na spota ale jak sie jechało na vag fest Boom w belgi i miał być wypad na nurburgring to jakos ci tego hotu brakło:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi