RS Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 SoMeS kiedy zorganizujesz jakiego spota w NL, bo nudy jak cholera Tygrys myslisz o spocie na nurburgring w tym roku? W tym roku to nawet o dwóch bym myślał ale może najlepiej wtedy kiedy będzie ciepło żeby opony miały optymalna temperaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 a tak mniej wiecej to jakie terminy masz na mysli ? bo trzeba sie przygotowac psychicznie i finansowo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Tak myslalem ze moze by pierwszy zrobic Maj-Czerwiec, a drugi Sierpien-Wrzesien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tak myslalem ze moze by pierwszy zrobic Maj-Czerwiec, a drugi Sierpien-Wrzesien... Maj-Czerwiec jesteśmy jak najbardziej za niestety ten drugi termin na 99% nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Maj-Czerwiec jesteśmy jak najbardziej za jak nie bedzie trzeba pracowac, bo wtedy jest sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 jak nie bedzie trzeba pracowac, bo wtedy jest sezon tak jak dzisiaj gadaliśmy powinno się to dać jakoś dostosować tak poza tym to byłby ktoś chętny na jakiegoś spota w następny weekend lub weekend później prócz mnie i Marka? miejsce do dogrania zależy na ile wesoła ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 no ja napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 no ja napewno nawet jakby spot byl w roosendaal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no ja napewno nawet jakby spot byl w roosendaal?? no jasne...jakby niebyło do rosendall od ciebie to kawałek a do ciebie to sie jechało czasami między zupą a drugim daniem wiec nie kłopot heheh..co to dla mnie.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no ja napewno nawet jakby spot byl w roosendaal?? no jasne...jakby niebyło do rosendall od ciebie to kawałek a do ciebie to sie jechało czasami między zupą a drugim daniem wiec nie kłopot heheh..co to dla mnie.. :> :good: no i takich nam tu wiecej potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 no ja napewno nawet jakby spot byl w roosendaal?? no jasne...jakby niebyło do rosendall od ciebie to kawałek a do ciebie to sie jechało czasami między zupą a drugim daniem wiec nie kłopot heheh..co to dla mnie.. :> :good: no i takich nam tu wiecej potrzeba to sie nazywa porządna firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 to kiedy spocik w rosendalu? proponuję następny weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 mech15 jest chwilowo uziemiony bo niema dokumentów wiec moja propozycja to nastepny weekend w sobote [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 22:54_________________________________________________kurde wyprzedziles mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a co tam jest takiego fajnego w tym roosendalu?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 kartingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 kurde wyprzedziles mnie [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:50_________________________________________________ kartingi :good: [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:51_________________________________________________no to kiedy spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 to jak kartingi to teraz będę musiał być cały tydzień w domu grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 to jak kartingi to teraz będę musiał być cały tydzień w domu grzeczny a jak bedziesz niegrzeczny to bedziesz mial szlaban?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 piszecie jakbyście mieszkali we dwóch :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi