Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiecie, że w Koszalinie nie działa żaden stacjonarny radar ?

Działa Działa

Znam osobiście gościa który koordynuje rozstawienie fotoradarów na terenie miasta

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 149,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Działa Działa

Znam osobiście gościa który koordynuje rozstawienie fotoradarów na terenie miasta

to może na bieżąco info na forum na temat foto :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jestem za :>,kolega mógłby informować kiedy i gdzie jest nabity.Jak jade do domciu to czasami jakiś mi błyśnie to w Karniszewicach albo Kozia Góra narazie niechcę szpecić auta anteną cb :sick3:

Audiola.jpg

Opublikowano

widze że kolega ma słabą kolekcje punktów

ja mam magnesówke i za ładnie nie wygląda bo pod skosem stoi, ale po pół roku poczułem ze warto po szpecić auto ( zazwyczaj łapałem po 2-4 punkty msc.)

Jestem za :>,kolega mógłby informować kiedy i gdzie jest nabity.Jak jade do domciu to czasami jakiś mi błyśnie to w Karniszewicach albo Kozia Góra narazie niechcę szpecić auta anteną cb :sick3:

Audiola.jpg

Opublikowano

Audiola.jpg

W Koziej praktycznie zawsze jest nabity :evil:

Opublikowano

jak w dobrym miejscu się założy antenkę to tylko dodaje uroku :tongue4:

Opublikowano

a skad masz takie info?? bo ja wczoraj osobiscie widzialem jak blysnoł gościowi na zwyciestwa

Byłem na szkoleniu prowadzonym przez P. Damiana Dubasa z koszalińskiej sekcji ruchu drogowego. Ów oficer twierdził, że w związku z niejasnymi przepisami dotyczącymi oznakowania radarów stacjonarnych w Koszalinie zdecydowano się na nie korzystanie z nich. Więcej w przypadku ewentualnego mandatu na podst. zdjęcia z takiego radaru radził oddać sprawę do sądu.

Opublikowano

o, dobrze wiedzieć takie rzeczy, ale może kolega jest bardzo złym panem policjantem, który chce nam zrobić drogą sesję fotograficzną? :polew: :polew: ja tam wolę przy radarach jeździć 50km/h. Zwykle jeździłem 60-65km/h przed radarem, ale ostatnio byłem w Kobylnicy i zrobiło mi zdjęcie przy 63km/h, więc już sobie podarowałem taką jazdę :cool1: jeden jest ustawiony na 70km/h a drugi na 60km/h :P słyszałem też, że w Kobylnicy za ten radar gmina bierze 7mln rocznie :shocked: wszystko przez to, że tam właśnie ustawili ten radar ;)

Opublikowano

o, dobrze wiedzieć takie rzeczy, ale może kolega jest bardzo złym panem policjantem, który chce nam zrobić drogą sesję fotograficzną? :polew: :polew: ja tam wolę przy radarach jeździć 50km/h. Zwykle jeździłem 60-65km/h przed radarem, ale ostatnio byłem w Kobylnicy i zrobiło mi zdjęcie przy 63km/h, więc już sobie podarowałem taką jazdę :cool1: jeden jest ustawiony na 70km/h a drugi na 60km/h :P słyszałem też, że w Kobylnicy za ten radar gmina bierze 7mln rocznie :shocked: wszystko przez to, że tam właśnie ustawili ten radar ;)

i mówią ze bieda w kraju a gminy nie mają kasy na remonty dróg :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Panowie kiedy jakies spotkanko bo 10 maja idę na operację i nie będe mógł przez miesiąc może mniej pomykac oooo ;( ;( ;(

Opublikowano
:hi: no właśnie jakaś cisza zapanowali na Koszalinie :wink4:
Opublikowano

marcin120383 jak tam błędy jeszcze są :mysli:

Opublikowano

tak muszę się spotkać z Pawłem ale na razie nie ma czasu :wallbash: :wallbash:

ale temperaturka już jest także pomału do przodu brak czasu ale muszę to ogarnąć pozdro

Opublikowano

w piatek moze spocik ;p ?

Opublikowano

w piatek moze spocik ;p ?

na tą chwilę ok ale gdzie i o której ???[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 09:31_________________________________________________

tak muszę się spotkać z Pawłem ale na razie nie ma czasu :wallbash: :wallbash:

ale temperaturka już jest także pomału do przodu brak czasu ale muszę to ogarnąć pozdro

no to super :good: :good:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 09:32_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 11:21_________________________________________________i nici z piątku ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

tak to jest.....ja już się nie wychylam ...jak podpasi to jestem za..

Opublikowano
:))) Pozdrawiam ....Ja z przyjemnością się spotkam i wymienię poglądami ...;) Na wyścigi ze mną nie liczcie, bo nie chcę Wam zrobić wstydu :)))) ;) Pozdro dla wszystkich dumnych ze swoich czterech OOOO ;)
Opublikowano

:))) Pozdrawiam ....Ja z przyjemnością się spotkam i wymienię poglądami ...;) Na wyścigi ze mną nie liczcie, bo nie chcę Wam zrobić wstydu :)))) ;) Pozdro dla wszystkich dumnych ze swoich czterech OOOO ;)

HEHE nie no co tu z 136 koniami szalejesz ja mam tylko 180.. :polew:
Opublikowano

I dlatego mam zamówioną na środę wizytę u Piero w Gdańsku ;) Pozdro

Opublikowano

HEHE nie no co tu z 136 koniami szalejesz ja mam tylko 180.. :polew:

I dlatego mam zamówioną na środę wizytę u Piero w Gdańsku ;) Pozdro

no ja mam tylko 200 i tez musze wybrac termin na malego bonusa :naughty:

co jest z tym spotem?

jutro, sobota o 17 na parkingu przy amfiteatrze pasuje?