tomek1974 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 tomek1974 powiec mi ty masz tylko xenon na mijania swiatłach czy na drogowe tez?? bo ja juz mam xenonik ale tylko na mijania a jutro biore sie i robie swiatła dzienne krotko mowiąc wziolem sie za moja niunie i juz pare poprawek porobilem teraz tylko zdeżaki jada do lakierni ale to w przyszlym tygodniu tylko mijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ok dzieki a lakiernik juz ałatwiony tylko czekam na na czwartek bo wtedy mu oddaje i z 3 dni bede smigał bez zdezaków wiec jak by kto zobaczył taka czarnule to ja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Panowie czy koszalin Umarł ...nie macie ochoty się spotkać ??? co jest?? jest ciepło pogoda fajna....a jak był śnieg i chlapa to marudziliście że zimno i szybko robi się ciemno... a teraz temat umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 PANOWIE, DZIS O 18 ROBIMY SPOTA NA AMIFITEATRZE, KTO SIE PISZE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 z chęcią ale nie dziś bo właśnie jadę na mecz do poznania także ja odpadam dziś dobrego spotkania życzę :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ja tez odpadam wyjeżdzam na świeta ja proponuję w poniedziałek lany lub wtorek godzina po 12 napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 może po świętach bo dziś goście i te inne sprawy :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no to po swietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Panowie czy koszalin Umarł ...nie macie ochoty się spotkać ??? co jest?? jest ciepło pogoda fajna....a jak był śnieg i chlapa to marudziliście że zimno i szybko robi się ciemno... a teraz temat umarł Dziś faktycznie, trochę niefortunny termin, ale po Świętach z przyjemnością się spotkam;) Wymiana doświadczeń zawsze mile widziana ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dobra to Wstępnie Poniedziałek o 17 Giełda,Amfiteatr...mi to Lotto Gdzie i o której godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ja przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Nie obiecuję ...ale wstępnie też będę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 koledzy nie chodzi tak aby było 3 auta... trzeba tak ustalić aby była ładna gromadka bo na 3 auta nie ma sensu się pojawiać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Obserwuję ten wątek już parę tygodni i wciąż są tylko próby - w tyłku to mam ....przyjeżdżam nawet dla 3 aut pod warunkiem, że będą trzy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czyli panowie spocik jutro o 17tej miejsce amfiteatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Okej jutro 17 Amfiteatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Słowo się rzekło - w lany poniedziałek ....tylko woda do 17 tej ))) Będę w amfiteatrze Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie, kto jeszcze bedzie dzis na amfiteatrze? chyba do 17 wytrzeźwieje po wczorajszej libacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 już nie patrzcie na innych - wsiadać i przyjeżdżać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja bede na 85% wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi