Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę o tym clenie i myślę. :decayed:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hahah.. no jakby niebylo to nie jest steryd... a wycinke zorbi konkretna... dorzuc do tego tabletki coffeiny i bedzie gicior;) dawid jak mozesz napisz priva w jakiej cenie u siebie to masz;>

Opublikowano

hahah.. no jakby niebylo to nie jest steryd... a wycinke zorbi konkretna... dorzuc do tego tabletki coffeiny i bedzie gicior;) dawid jak mozesz napisz priva w jakiej cenie u siebie to masz;>

a co to w ogóle jest?
Opublikowano

clenbuteroll ale czy to legalne to bym sie spierał :mysli: podwyższa temerature ciała przez co powoduje przyspieszenie przemiany materii i szybsze spalanie tkanki tłuszowej, rzeźbi bardzo ładnie bo widziałem znajomego po tym ale słyszałem ze to nie do końca legal[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 07:05_________________________________________________on dostawał po tym jakis drgawek łapy mu sie trzęsły jakby pił miesiąc, brał to w tabletkach[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 07:06_________________________________________________http://bigpaker.net/clenbuterol.htm

Opublikowano

kurde ciekawe to, tylko najpierw trzeba mieć co wyrzeźbić :decayed:

Opublikowano

Na clenie to właśnie skurcze mięśni są wyraźnie odczuwalne. Legalnie tego nie dostaniemy. :tongue4:

Opublikowano

wszystko da sie zrobic:)) mozna dostac i legalnie:)

Opublikowano

clean typowy koks wiec nawet nie wiem skad ktos wpadl na pomysl ze to moze byc legalny.... moze mial na mysli cleanburexin :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

clean typowy koks wiec nawet nie wiem skad ktos wpadl na pomysl ze to moze byc legalny.... moze mial na mysli cleanburexin :polew: :polew: :polew: :polew:

a nie wiesz ze jest to lek dla asmatykow;> wiec da sie go ogarnac legalnie z apteki... kolega napisal ze nie dostaniemy tego legalnie a nie ze to legalny srodek.... a w aptece jak sie kupuje NIELEGALNIE??

Opublikowano

Tak czytam to widzę że temat robi się hardcorowy :gwizdanie:

Opublikowano

jaki hardcorowy :decayed: Harkorowy to jest koksu, a my ewentualnie jestesmy PRAWIE hardcorowi :kox:

panowie a powiedzcie mi, bo wcześniej nikt mi chyba nie odpowiedział, jeśli mam teraz cykl kreatyny, który będę kończył za 2 tygodnie, to teoretycznie powinienm później zrobić 4 tyg. przerwy :mysli: i tak sie zastanawiam czy jest sens brać wtedy Xpanda? bo on w większości ma kreatynę :disgust: i czy jak będę go ewentualnie brał to czy po tych 4 tygodniach będzie sens brać kreatynę?

Opublikowano

bez sensu....

na silowni niczego zabardzo nie przyspieszysz:) no chyba ze sokami... trzymac miche ciezko pracowac efekty musza byc:)!!!

Opublikowano

Ale mnie napier.... klata. Po dwóch tygodniach przerwy skatowałem się do bólu.

Opublikowano

bez sensu....

na silowni niczego zabardzo nie przyspieszysz:) no chyba ze sokami... trzymac miche ciezko pracowac efekty musza byc:)!!!

to zostawię sobie Xpanda na później :good:

dzięki za odp

Opublikowano

Zmija to najwidoczniej nie doczytalem (zwracam honor). Jesli chodzi o legalny dostep to nie ma problemu faktycznie z tym.

Zreszta jesli chodzi o jakies sprawy to tabletki nie daja efektu... Czytalem ze ten clen jest tez w postaci syropu :shocked: a takie syropki to prawie jak sok gumijagod ;d

Opublikowano

siła troche poszła :decayed: szału to nie robi ale zawsze do przodu :kox:

Opublikowano

ktory tydzien cyklu;> mnie mono zawsze kolo 3 tygodnia zaczyna tobrze"klepac" ze sila idzie masakrycznie do przodu

Opublikowano

właśnie teraz jakos końcówka 3 tygodnia jest lub początek 4 :mysli:

mam jednak nadzieję, że jeszcze coś pójdzie :kox:

Opublikowano

tam chlopaki mozna sobie poluzowac z dieta w swieta :tongue4: :tongue4: