Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w to nawet nie smie watpic:decayed:

+1 :grin:

mistrz ironii :grin::banan:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Ona pyta: co robimy w walentynki?

- Ja robię klatę.

:polew::polew:

Opublikowano

102,5 pękło na 2 razy :banan:

Może dla innych to nieduży wyczyn ale dla mnie to krok milowy w targaniu ciężarów. Przez ostatni rok nie mogłem przekroczyć 95 kg :facepalm: A tu nagle po 2 miesiącach treningu HIIT i dwóch tygodniach Splitu taka forma :kox:

Opublikowano

Może dla innych to nieduży wyczyn ale dla mnie to krok milowy w targaniu ciężarów. Przez ostatni rok nie mogłem przekroczyć 95 kg :facepalm: A tu nagle po 2 miesiącach treningu HIIT i dwóch tygodniach Splitu taka forma :kox:

Pamiętam jak kiedyś ćwiczyłem z kumplem to on miał podobną sytuacje ćwiczył całyy czas ale stanął w miejscu i nic więcej...... zmieniał ćwiczenia odżywiał się w miare dobrze .....nasze drogi się rozeszły i nie wiem jak teraz sytuacja się rozwinela ale sądze ze jak ten trening ci pomaga to powinieneś dalej nim ćwiczyć powoli małymi kroczkami ....

---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

tak trzymaj

Opublikowano

Podejrzewam, że nie sam trening pomógł tylko drastyczna zmiana. Trening HIIT wykonywałem bardzo intensywnie i robiłem go w 30 min. Do tego Jadłem dużo BCAA i regeneracja zrobiła swoje. Teraz jak wszedłem na splita i podźwigałem parę razy cięższe żelastwo po prostu wystrzeliłem do przodu.

Opublikowano

Ważne ze poszło do przodu ...tak trzymaj ....

Opublikowano

u mnie jest przeciwnie spadła mi siła,ale praktycznie nie widuję siłowni.

Chodzę na basen do tego wioślarz,orbitek,rowerek,bieganie i rozciąganie w 3miesiące zgubiłem 6kg i w tej chwili mam praktycznie zero brzucha,ale chcę jeszcze zbić ok2kg i dopiero siłownia.

Myśle,że w moim wieku sama dieta to już za mało chciał bym spróbować jakieś ''czystej''odzywki białkowej....

Opublikowano

u mnie jest przeciwnie spadła mi siła,ale praktycznie nie widuję siłowni.

Chodzę na basen do tego wioślarz,orbitek,rowerek,bieganie i rozciąganie w 3miesiące zgubiłem 6kg i w tej chwili mam praktycznie zero brzucha,ale chcę jeszcze zbić ok2kg i dopiero siłownia.

Myśle,że w moim wieku sama dieta to już za mało chciał bym spróbować jakieś ''czystej''odzywki białkowej....

Ladny wynik z tyk brzuchem. Sam chcialbym zgubic ale ciezko z motywacja :/ Brzuszki robie na silowni 3 razy w tygodniu u miesnie czuc ale pod 3 cm warstwa tluszczyku :/ Gdybym mial jakis basen bez tlumow ludzi to z checia bym skorzystal. A tak to zostaja aeroby 2 razy w tygodniu

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

gratulacje! Ja aktualnie jestem na redukcji, wcześniej 2 cykle HST + jeden tzw. "holistyczny" (tak zacząłem przygodę z siłownią - od września zeszłego roku) i kończąc drugie HST pchałem już na klatę 95 kg, aktualnie trochę mi spadała siła przez tą redukcję, ale przez miesiąc 5kg w dół, teraz drugi miesiąc redukcji dorzuciłem spalacz, zobaczymy jaki wynik będzie :decayed:

Opublikowano

Ja splita ciagne jeszcze przez okolo 2 miesiace i chcialbym do 100 kg na serie i 110 kg na raz.

Pozniej znowu HIIT albo jakis crossfit i redukcja przed latem.

wysłane GALAXY S3

Opublikowano
Ja splita ciagne jeszcze przez okolo 2 miesiace i chcialbym do 100 kg na serie i 110 kg na raz.

Pozniej znowu HIIT albo jakis crossfit i redukcja przed latem.

wysłane GALAXY S3

u mnie plan podobny, tyle że chciałbym ze 2 miechy jeszcze się redukować, zrzucić jakieś 7-10kg i na lato się spompować znowu treningiem na masę :decayed:

Opublikowano

o widzę metka działa :) haha jak 102 poszło :P

Opublikowano

Nie rozumiem? Na razie na czysto :wink: Nie wliczajac tygodnia na jablczanie kreatyny ;)

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

Nie rozumiem? Na razie na czysto :wink: Nie wliczajac tygodnia na jablczanie kreatyny ;)

wysłane GALAXY S3

]

oj żartuje :wink: można? można :decayed:

czyżby miałeś na myśli CM3 ?? dobry jest :wink: co z tego slyszałem

Opublikowano

wysłane GALAXY S3

]

oj żartuje :wink: można? można :decayed:

czyżby miałeś na myśli CM3 ?? dobry jest :wink: co z tego slyszałem

Spoko :wink:

Dokladnie, chodzi o CM3. Mam nadzieje, ze zrobie dobry cykl

wysłane GALAXY S3

Opublikowano

jeśli ktoś będzie robił trening na masę to z supli polecam SizeOn (od Gaspariego) - stak kreatynowy. Mnie przez 2 cykle HST poskładał niesamowicie, masa i siła mega do góry. Jeśli chodzi o smaki to cytrynowy nie najgorszy ale najlepszy winogronowy :decayed:

Opublikowano
jeśli ktoś będzie robił trening na masę to z supli polecam SizeOn (od Gaspariego) - stak kreatynowy. Mnie przez 2 cykle HST poskładał niesamowicie, masa i siła mega do góry. Jeśli chodzi o smaki to cytrynowy nie najgorszy ale najlepszy winogronowy :decayed:

Podeslij swoj plan HST na PW ;)

wysłane GALAXY S3