Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ból jest tylko przy wyciskaniu siedząc (sztanga, hantle) i przy wyciskaniu sztangi na klatę (bardziej na skośnej dodatniej).

Unoszenie barków w bok normalnie robię. Unoszenie hantli do przodu też normalnie robię.

Także najgorzej jest jak ciężar uciska na staw

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale hantle trzymasz jak sztange czy wzdluznie?

Opublikowano

Tak jak sztange ;) Drugim sposobem w sumie nie probowalem :)

Opublikowano

Wzdłuz masz naturalny ruch . Dlatego ja barkow sztanga nie robie juz :) .

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

Ale beta alaninka mi wchodzi elegancko :) . Zero zmęczenia na treningu . Zszedlem do minuty miedzy seriami :D.

Opublikowano

Taśma kupiona. Dzisiaj klejenie :D

Opublikowano

Panowie, dzisiaj oprócz treningów zacząłem trening TABATA. Jak by ktoś nie wiedział co to - Trening Tabata w 4 minuty | Tabata.pl

Powiem Wam tyle że po 4 minutach byłem bardziej wykończony i pospinany niż po 30 minutowym bieganiu. Będe to wykonywał codziennie

Coraz więcej osób to robi

Opublikowano

Jakie ćwiczenie robiłeś przez te 4 minuty?

Opublikowano

ćwiczenie takie jak masz na tym filmiku - przysiady z machaniem rękami. Po 4 minutach czułem się gorzej niż bym biegał 30min. Codziennie można robić inne ćwiczenie. Spróbuj a zobaczysz jakie to jest przejebane :decayed:

Opublikowano
ćwiczenie takie jak masz na tym filmiku - przysiady z machaniem rękami. Po 4 minutach czułem się gorzej niż bym biegał 30min. Codziennie można robić inne ćwiczenie. Spróbuj a zobaczysz jakie to jest przejebane :decayed:

Swego czasu jak bylem na wakacjach w zeszlym roku to z braku ciezarow wlasnie robilem cos podobnego tylko ze nie dokladnie taki sam trening, bardziej przypominajace HIIT. I pamietam ze jak robilem padanie-przysiad-wyskok to po 3 seriach mialem dosc (przerwy 30 sekundowe pomiedzy). Takze wierze ze takie cos moze dac mocno popalic.

---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ----------

Panowie jakiś booster testosteronu polecacie? Ale jakiś mocny a nie dla dziewczyn :D

SAA odpada :P

Opublikowano

a to w ogóle działa ? ja brałem kiedyś ze dwa jakieś specyfiki i jedyne co to mi skoczyło to chęć na ruchanie :grin:

Opublikowano
a to w ogóle działa ? ja brałem kiedyś ze dwa jakieś specyfiki i jedyne co to mi skoczyło to chęć na ruchanie :grin:

Wlasnie to jest glowny powod

Opublikowano

Uuu to Panie nie za dobrze.

Biosterol or testosterol żryj garściami :decayed: Tylko po biosterolu brzydko odbija się papryką :kox: ale rano maszt, w południe maszt na noc maszt..zobaczysz kawałek damskiego cycka w TV..maszt :grin:

Opublikowano
:D
Opublikowano
Uuu to Panie nie za dobrze.

Biosterol or testosterol żryj garściami :decayed: Tylko po biosterolu brzydko odbija się papryką :kox: ale rano maszt, w południe maszt na noc maszt..zobaczysz kawałek damskiego cycka w TV..maszt :grin:

Biosterol to od Megabola?

Opublikowano

Ta

---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

kiedyś wyczytałem z SFD że ludziska opierdalają biosterol z testosterolem dla lepszego kopa jak ktoś ma chwilowy zanik parcia na dziurę. Na pewno to co masz na instrukcji obsługi to pomnóż x 2 :decayed:

Opublikowano
Ta

---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

kiedyś wyczytałem z SFD że ludziska opierdalają biosterol z testosterolem dla lepszego kopa jak ktoś ma chwilowy zanik parcia na dziurę. Na pewno to co masz na instrukcji obsługi to pomnóż x 2 :decayed:

Ok ok ;) Potrzebuje tylko profilaktycznie :)

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------

Ta

Ok ok ;) Potrzebuje tylko profilaktycznie :)

Ten biosterol nie ma pozytywnych opinii na necie.

Jak ktoś zna coś naprawdę działającego to może podesłać na PW

Opublikowano

No ma Ci podbijać teścia, nie ? Z opinii negatywnych wynika, że nie podbija. Ale jest znaczący wzrost libido :decayed:

W aptece kupisz, ale wszystko na receptę. Żarłem kiedyś jakieś ZMA i efekt podobny jak po Biosterolu/Testosterolu tylko 2 x droższe :wink: Magicznego przypływu sily, poweru czy czegoś innego nie odczułem w ogóle.

Opublikowano

Najwazniejsze jest placebo :D .

Opublikowano

Nie chce powera bo tego mam od zaje*ania :D

Chodzi o naturalne rozruszanie libido, żeby pobudzić nature. Takie legalne PCT

Opublikowano

To czytaj dokładnie te opinie na KDF i SFD..to masz najtańsze i powinno Ci rozhuśtać libido :decayed: Ja to żarłem, mój brat i 2 kolegów :naughty: U mnie na robocie nie szło się skupić :grin: a byłe laska brata to miała już go dosyć :doh: