Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie tykam bo mnie zucaja na glebe a potem kilka tygodni dochodze do siebie :/ . Ziołolecznictwo to jest to hahaha i czosnek oporowo niby to tez antybiol ale jakos daje radę ;).

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No i poćwiczone w tym tygodniu..dopadło ostre przeziębienie :facepalm: Trza iść po antybiotsy bo to zaraz się z tego angina rozkręci.

Płucz gardlo wodą utlenioną!!!

Opublikowano

A nie brzozową :)

Opublikowano

Nie ;) Lepsze działanie będzie po utlenionej ;) I uniknie się antybiotyków!

Opublikowano

Już byłem u doktora.. skaleczone na 80 zł za antybiotyki :facepalm:

Opublikowano

Ja mam BARDZO częste problemy a anginą a raczej miałem. Wina migdałków, które podobno już nie chronią tylko powodują nawrót choroby.

I zawsze gdy tylko poczuję ból gardła typowy dla anginy od razu lecę do sklepu po Cholisept lub najmocniejszy Cholinex, kupuję ze dwie wody utlenione i witaminki wiadomo.

Opublikowano

Pany jakis dooobry sprawdzony spalacz ktos poleci??? kilku próbowałem i częste rozczarowania :wink:

Opublikowano

czy wy naprawde wierzycie w ten szit?spalacze?i inne gowna?

najlepszy spalacz to zbilansowana dieta,osobiscie nie znam lepszego.

a jak chcesz cos co dziala to ECA,clen,t3

Opublikowano
Pany jakis dooobry sprawdzony spalacz ktos poleci??? kilku próbowałem i częste rozczarowania :wink:

Spróbuj Napalm. Daje kopa, wypociny idą , :naughty:

Opublikowano

dieta jest ale spalacz tez się przyda nawet jako przed treningówka :decayed: pobudzają i cos tam spala

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

napalm jest ok tylko cały czerwony po nim jak burak się robie :grin: i swedzi wszystko heheheh

Opublikowano
dieta jest ale spalacz tez się przyda nawet jako przed treningówka :decayed: pobudzają i cos tam spala

---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

napalm jest ok tylko cały czerwony po nim jak burak się robie :grin: i swedzi wszystko heheheh

No to jeszcze polecam folie typu strecz :whistling: i owijamy miejsca docelowe :naughty:

Opublikowano

I co myślisz że ta folia da? Ja @$@*€ czy ty serio myślisz że owiniecie się folią spali tłuszcz?

Spowoduje tylko i wyłącznie wypocenie wody. Nic więcej!!!!

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

A napalm to tylko przedtreningowka

Opublikowano
I co myślisz że ta folia da? Ja @$@*€ czy ty serio myślisz że owiniecie się folią spali tłuszcz?

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ----------

Tylko zasugerowałem. Każdy robi to co lubi, wybacz że Cię uraziłem... Cczigodny sensej :facepalm:

Opublikowano

Thermal, zrobisz rozgrzewkę i już będziesz cały mokry.

Opublikowano

:grin:

Zauważyłem już że nie którzy śmigają w pasach neoprenowych, owijają brzuch folią śniadaniową, żrą spalacze tłuszczu, ćwiczą w dresach lub w kurtce przeciwdeszczowej :decayed:

Ja brałem kiedyś jakiś spalacz dla testów..gówno to dało. Ćwiczyłem w bluzie..spoko, ale krępuje ruchy. Pas neoprenowy też mam..no czad, ale wk***ia bo ten rzep piłuje na plecach..Ćwiczę w rashguardzie i na to koszulka i jest git. A najlepszym spalaczem jest obniżenie kaloryczności posiłków i za***rdalać w aeroby .

Opublikowano
:grin:

Zauważyłem już że nie którzy śmigają w pasach neoprenowych, owijają brzuch folią śniadaniową, żrą spalacze tłuszczu, ćwiczą w dresach lub w kurtce przeciwdeszczowej :decayed:

Ja brałem kiedyś jakiś spalacz dla testów..gówno to dało. Ćwiczyłem w bluzie..spoko, ale krępuje ruchy. Pas neoprenowy też mam..no czad, ale wk***ia bo ten rzep piłuje na plecach..Ćwiczę w rashguardzie i na to koszulka i jest git. A najlepszym spalaczem jest obniżenie kaloryczności posiłków i za***rdalać w aeroby .

I tu jest środek. Ja odstawiam piwo i inne perfumy jak przekrocze 120 :polew: i właśnie nadszedł ten dzień, :doh: Dwa tygodnie remontu kuchni , żarcie F/F..ów i ogromne ilości piwa dopełniły wagi, a do lipca niewiele pozostało, :kox: Trza będzie ostawić maszyny na rzecz orbitra...

Opublikowano

Tylko zasugerowałem. Każdy robi to co lubi, wybacz że Cię uraziłem... Cczigodny sensej :facepalm:

Po prostu piszesz głupoty ;)

Ubieraj się w co chcesz ale zapytaj byle jakiego poważnego instruktora/trenera to powie ci od razu że to nic nie daje ;)

Chcesz to żyj w nieświadomości do końca życia. Mi to lotto :kox:

Opublikowano

Owszem głupoty dla żartu :grin: niepotrzebnie się unosisz :naughty:

Nie ma co się stresowac . Życie jest zbyt piękne a jedzenie za dobre...

Opublikowano

kufa...redukcje ruszyły pełną parą widzę:kox:

Opublikowano

U mnie z przymusu..kurfa 3 dzień po niepełne 3 posiłki :facepalm:

Dobrze, że kupony na maka w schowku czekają na czarną godzinę :decayed: