Maxito Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 trochę alkoholu, za duża szybkość i jest :gwizdanie: co ty sobie zrobiłeś :shocked: chcesz sprzedać swój sprzęt Pucek żarci oczywiście
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 no co Ty, składam bark i dalej śmigam było stanowczo za szybko, jeszcze jest zbyt mało praktyki a co tam, tak jeżdżę po 25h spędzonych na stoku
Maxito Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 no co Ty, składam bark i dalej śmigam było stanowczo za szybko, jeszcze jest zbyt mało praktyki a co tam, tak jeżdżę po 25h spędzonych na stoku nieźle stary widze że na obu krawedziach smigasz ja narazie jodełką się poruszam :polew: pojechał bym kiedyś z wami
Buba Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 trochę alkoholu, za duża szybkość i jest :gwizdanie: niezle niezle kozaczyłeś przed laskami na stoku??
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 nie, po prostu chciałem być pierwszy na dole, w naszej ekipie tak już jest, kto ostatni ten faja ale fakt, trochę się zagapiłem :>
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ile żelastwa?? nic, to fotka z pogotowia, miałem pójść do lekarza ale olałem chodziłem 2 tygodnie, naprawiło się same, ale nie do końca jest dobrze, dlatego jutro rano mam wizytę
Buba Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 ile żelastwa?? nic, to fotka z pogotowia, miałem pójść do lekarza ale olałem chodziłem 2 tygodnie, naprawiło się same, ale nie do końca jest dobrze, dlatego jutro rano mam wizytę a co ci lekarz powiedział w szpitalu?? za małe zdjęcie ale czy tam nie ma czegoś złamanego??
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 lekarz w szpitalu powiedział "żeby mi to było ostatni raz że przyłazisz z taką pierdołą" złamane nie jest, po prostu ta kość mi się odspoiła, niby uszkodzenie I stopnia jutro się pochwalę czy zapakowali mnie w gipsior
Maxito Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie czy ktoś miał do czynienia z deską CONTRAKT??? proszę o opinie podobno dobry sprzęt w dobrej cenie
Qper3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jak ktos szuka desek nowych/uzywanych, wiazan, butow, wszelakiego rodzaju strojow i gadzetow od sluchawek na kaskach konczac i jest z krk badz okolic to polecam sklep na ulicy Balickiej w okolicach gieldy elektronicznej - sklep ma koleszka o imieniu Konrad i naprawde fajnie doradza i nie wciska kitu a co do wyjazdow z fajna ekipa zachecam do odwiedzenia stronki: www.szarpnijsie.pl ps. Pucek ogarnij jazde szerszymi lukami, po szerokosci calego stoku i przechodzenie z krawedzi na krawedz tak by za wiele sladu nie zostawiac
Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Qper3 dzięki za rady, dopiero się uczę, wszystko przyjdzie z czasem a na moje obicie dostałem maść dla sportowców jednak można leczyć na ślepo, bez RTG
ziby00 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 chłopki a nie wybieracie się gdzieś może się zorgaizujemy i jakiś wypad by się zrobiło
Rekomendowane odpowiedzi