ptasior127 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam mam pytanie w lampie przód w mojej b5 (przed lift) Mam 4 żarówki jedna to chyba w5w do pozycyjnych jedna chyba h1 i dwie H7. i teraz pytanie jedna z H7 to chyba światło mijania . Druga to chyba światło drogowe więc do czego jest ta trzecia i jak ją włączyć?
adrianus Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 z tego co sie orientujesz to masz lampy boscha i masz w nich od razu zintegrowane przeciwmglowe
ptasior127 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 A jak je włączyć bo mam tylko włącznik do przeciwmgłowych tył a tych z przodu nie mogłem odpalić a żarówki są sprawne.
Fintosz Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 u mnie jest zaraz obok włącznika tyłu.
Cuber Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 z tego co sie orientujesz to masz lampy boscha i masz w nich od razu zintegrowane przeciwmglowe nie koniecznie, bo na początku produkcji były tez przednie zwykłe lampy i w nich nie było przeciwmgielnych :gwizdanie:
ptasior127 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 No ale chodzi o to ze nie mam włącznika a mam powkładane żarówki.
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 No ale chodzi o to ze nie mam włącznika a mam powkładane żarówki. ale do czego masz je powkładane ? Jeśli nie masz włacznika znakiem tego nie masz albo nie powinieneś miec seryjnie halogenów w przednich lampach :gwizdanie: Zrób fotke przedniej lampy i wklej
slepy Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 No ale chodzi o to ze nie mam włącznika a mam powkładane żarówki. ale do czego masz je powkładane ? Jeśli nie masz włacznika znakiem tego nie masz albo nie powinieneś miec seryjnie halogenów w przednich lampach :gwizdanie: Zrób fotke przedniej lampy i wklej no chyba że masz podmienione lampki :gwizdanie:
ptasior127 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 A jeżeli faktycznie mam lampy nie oryginalne to można to podłączyć czy jest wyprowadzona wiązka czy tez trzeba wszystko przerabiać?
burus2 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 musisz kupić włącznik i sam ciągnąć wiązke jak masz rocznik 95 to lampy powinny być waleo
olek4505 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 a jak nie chce ci się bawić z instalacja i chcesz żeby działały to zrób zworkę z mijania na halogeny i będą działały
ptasior127 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 A dysponuje ktoś schematem elektrycznym?? Wiązkę prawdopodobnie będę musiał ciągnąc tylko od bezpieczników bo lampy są wpięte w wiązkę komory silnika.
puertoss Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 musisz kupić włącznik i sam ciągnąć wiązke jak masz rocznik 95 to lampy powinny być waleo nie do końca bym się zgodził.... znajomy ma z początku produkcji i ma lampy BOSCH właśnie z przeciwmgłowymi.... włącznik i cała reszta instalacji wygląda na ori.... P.S. kolego masz wtyczkę podłączoną do tej trzeciej żarówki H1?
ptasior127 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Tak wtyczka jest podłączona tylko w kabinie nie mam wyprowadzonych przewodów z kostką.Lampa jest podłączona ori wiązką i idzie chyba do skrzynki z bezpiecznikami a co dalej sie dzieje z przewodami to nie wiem.Moze wiązka do przełącznika z przełącznikiem była opcją za dopłatą?
Rekomendowane odpowiedzi