Tonik Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam wszystkich, mam następujący problem, przy powolnej jeździe (np. przy parkowaniu) w momencie naciśnięcia hamulca słysze coś w rodzaju pulania czy stukania. Jest to jednorazowe. Przy wyższych prędkościach to jest niesłyszalne lub nie wystepuje. Przy skręconych kołach mam wrażenie, że pukanie / stukanie jest głośniejsze. Nadmienię dodatkowo, że wymieniłem wszystkie tarcze, wszytskie klocki i płyn. Byłem u mechanika, który to wymieniał (Bosch Service w Raciborzu) i dowiedziałem się, że wsystko pod względem bezpieczeństwa jest ok. ale jednak mnie to niepokoi. Może ma ktoś podobne doświadczenia. Pozdrawiam, Tomus_K
mcm Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 może któryś wahacz się kończy i daje taki objaw, najczęściej przy hamowaniu i ruszaniu słychać dolne wahacze
wojtekce Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 a ja obstawiam na dolne tylne wahacze (banan)
Tonik Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 czyli co, pozostaje stacja diagnostyczna i ewentualnie wymiana.....?
wojtekce Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 czyli co, pozostaje stacja diagnostyczna i ewentualnie wymiana.....? tak
Rekomendowane odpowiedzi