Dubi Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam wszystkich. Posiadam od niedawna Audi a4 1.8T 150km z 95r mam problem jak w temacie czyli przy gwałtowniejszym przyspieszaniu przy około 3000 :)obr samochód zaczyna strasznie szarpac i nie chce ciagnac dalej dopiero po odpuszczeniu gazu i delikatnym naciskaniu go samochód sie rozpedza.Powiem ze juz troszke posiedziałem nad tym i doszedłem ze jezeli odłacze przepływke to samochód działa normalnie (przepływka jest jakas chińska brak jakich kolwiek danych na niej).Pytanie czy to moze zalezec od przepływki czy moze sa jakies inne jeszcze warianty pozdrawiam
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 na początek proponuje : :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: a nastepnie : :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi: :vaglogi:
Dubi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Troche juz poczytałem forum ale nigdzie nie ma identycznego tematu lub ludki pisza a jakims czujniku doładowania ciśniemia który nie wystepuje w tym modelu co do vaga to mialem podłaczonego wyskakuje bład o przeładowaniu
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Troche juz poczytałem forum ale nigdzie nie ma identycznego tematu lub ludki pisza a jakims czujniku doładowania ciśniemia który nie wystepuje w tym modelu co do vaga to mialem podłaczonego wyskakuje bład o przeładowaniu logi robiłeś ????
Dubi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 nie robiłem bo nie potrafie ale skoro nie bedzie innego wyjscia to pojade gdzies do serwisu i zrobie
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 nie robiłem bo nie potrafie ale skoro nie bedzie innego wyjscia to pojade gdzies do serwisu i zrobie w serwisie ci nie ogarną , podjedz na spota np. tu : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=584.13440 i chłopaki ci to ogarna za dobre słowo bez podpiecia vaga i zrobienia logów nikt ci tu nie wywróży co moze byc nie tak z autem
Dubi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 OKi dzieki za odp.Pozdrawiam
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A z odpietą przepływka auto normalnie przyspiesza itp ??? nie szarpie ????
pudzianxxx Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kolego sprawdz przewody idace od przeplywki czy nie sa gdzie przerwane..u mnie bylo podobnie bo ktos wczesniej zle polutowal kable.
wojtek79 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kolego Dubi, wykręć i obejżyj świece zapłonowe, jeśli świece OK to stawiam na kończenie się którejś cewki zapłonowej.
Dubi Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam. Sorki ze dopiro odpisuje ale praca praca .... Jezeli chodzi o pytanie co do odpietej przepływki to tak jak napisałem po odpieciu przepływki samochód zachowuje sie normalnie czyli przyspiesza i i nie szarpie na VAG-u wyskakuje bład brak przepływki.Co świecy to wsadziłem nowe i i dalej szarpie kable dochodzące do przepływki całe a co do cewki to jest sposób na sprawdzenie poprawności działania????
moskal Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 co do cewki to jest sposób na sprawdzenie poprawności działania???? kupic jedną i podmieniać po kolei
moskal Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Oki spróbuje jakbyś chciał to mam jedna cewke która mi sie wala niepotrzebnie w szafie , daj na PW adres to ci wyśle , oszczedzisz grosza
Dubi Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 z góry dzieki :)Wiadomość wysłana daj znac czy doszła
robson197 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 czesc wszystkim pozwolicie ze sie przylacze do tematu to raczej nie bedzie cewka ani przeplywomierz al wydaje mi sie ze czujnik cisnienia doladowujacego n 75 moja miala takie same obiawy na ze do 3tys ok powyzej szarpie przerywa ale najlepiej sie podepni sie pod kompa to napewno go wylapie czy jest sprawny czy uszkodzony
Dubi Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Koleżko gdybys poczytał troche to bys wiedział ze w tym roczniku nie było montowanych n75 jego funkcje zajmuje przepływka .Moskal dotarła moja wiadomosc do ciebie na PW
moskal Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Koleżko gdybys poczytał troche to bys wiedział ze w tym roczniku nie było montowanych n75 jego funkcje zajmuje przepływka w czym nie było montowanych n75 ?????? nie dotarło PW
Buba Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Koleżko gdybys poczytał troche to bys wiedział ze w tym roczniku nie było montowanych n75 jego funkcje zajmuje przepływka przeplywka steruje WG ? ? ?
Rekomendowane odpowiedzi