jocker01 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Witam! Dzis dokonalem proby wymiany wahaczy przednich (nosnych) jeden udalo mi sue wymienic a drugiego niestety nie, galki stawily wiekszy opor niz sie spodziewalem. wiec zlozylem wszystko do kupy, po krotkiej przejazdzce zauwazylem ze abs wlacza sie przy hamowaniu podczas wolnej jazdy za kazdym razem, jak jade szybciej i zwalniam systematycznie jest ok nie ma takich obiawow tylko w wypadku jak opisalem powyzej, czyzbym uszkodzil jakis sensor?? Prosze o rady! Pozdrawiam Jocker01
cayenne Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Zacznij od sprawdzenia czujników. Może się wysunął któryś,albo przybrudził. Poza tym było pełno tematów na forum o takim przypadku. Poszukaj.
jocker01 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Opublikowano 18 Października 2007 Dzieki, sprobuje jutro po pracy, rzeczywiscie jest juz taki temat, przepraszam! funkcja szukaj nie boli:D Pozdrawiam Jocker01
golab24 Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Obstawiam opilki metalu na czujniku. Wyjac wyczyscic wbic na nowo.
mrowa_ns Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 sprzwdz dokładnie czujnik ja miałem taki sam przypadek wyczyściłem i gitara :>
jocker01 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Opublikowano 24 Października 2007 czesc, to prawda, wyjalem, wyczyscilem i dziala jak ta lala:D dziekie Panowie! Pozdrawiam Jocker01
pk Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Miałem podobny przypadek zaczęlo sie od wymiany łozyska w kole. Okazało się że czujnik był do regulacji tzn ABS w tym kole włanczał się przy predkości 8 km/h.
Rekomendowane odpowiedzi