bratpit Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Pytanie dotyczy odrdzewiaczy , ponieważ uzywałem zawsze WD40 który jest ponoć najmniej skuteczny więc postanowiłem zacząć używa? Ja kupiłem na próbe takiego
grabalaba Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Jak nie mam żadnego środka pod ręką stosuję ....Coca Colę. Wbrew pozorom sprawdza się świetnie.
schiller Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Jak nie mam żadnego środka pod ręką stosuję ....Coca Colę. Wbrew pozorom sprawdza się świetnie. dokładnie. tam gdzie się nie trzeba bać ze coś się poplami albo będzie kleiło jest idealna :th:
Gość davido31 Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 zaaaawszeeee :gwizdanie:
Gość spedyt Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Pewnie oglądaliście "Pogromców mitów" i to przekonanie że cola to środek pomocny w zwalczaniu rdzy jest wyssany z palca Nawet szkoda by mi było lać to gdzieś w aucie Środki wurth-a :th:
Gard Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 Jeśli chodzi o usuwanie korozji z karoserii to mogę polecić Brunox Epoxy (taki środek w pomarańczowych opakowaniach) dostępny na allegro.
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 spedyt a spróbuj kiedy tak totalnie zardzewiała śrubkę polać cola, odczekaj chwile i zobaczysz... w stanach muszą jakaś lipna cole mieć
krzyniek Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 spedyt a spróbuj kiedy tak totalnie zardzewiała śrubkę polać cola, odczekaj chwile i zobaczysz... w stanach muszą jakaś lipna cole mieć zgadza się, koega co pracuje w "Motorze" robił testy (w politechnice bodajże, dokładnie nie pamiętam) i coca cola była najlepszym środkiem do odrdewiania.
Gość davido31 Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 coca cola była najlepszym środkiem do odrdewiania. ja nawet widziałem test w jakimś programie motoryzacyjnym i coca-cola wygrała.zresztą tą opinie potwierdza wielu mechaników.sam nawet sprawdzałem, i efekt jest piorunujący.
Rekomendowane odpowiedzi