Gość skorpion80 Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam Mam mały problem,otóż chodzi mi o włącznik ogrzewania tylniej szyby.Ze względu na to że popadało ostatnio u mnie śniegiem,włączyłem ogrzewanie.I wszystko działa,szyba i lusterka sie grzeją ale włącznik mi sie nie zapala i niewiem czy jest wkońcu załączony i tak klikam w niego kilka razy dla pewności:mysli:Doradzcie coś bo zima sie zbliża więc pewnie będę goi często używał
pox Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Włącznik ma wbudowany układ czasowy, tak że wyłącza on się sam po kilku, kilkunastu minutach, a tobie, jeżeli szyba grzeje się, to pewnie przepaliła się żarówka.
Gość skorpion80 Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 No podobnie myślałem ale tam są dwie diody więc chyba diody niemogą się przepalic
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 chyba diody niemogą się przepalic mogą. wymień je to będziesz miał pewność czy to to...
Rekomendowane odpowiedzi