darasajjj Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam, pytania od laika w temacie audio - otoz nie dziala mi cala lewa przednia strona glosnikow (zarono nisko i wysokotonowy), te po stronie pasazera z lewej strony jak i wszystkie inne smigaja bez problemow. po przeszukaniu forum nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi niestety. bede wdzieczny za pomoc i wskazowki - co powinienem sprawdzic, rozkrecic badz podlaczyc, aby glosniki w koncu troche pograly
domin79 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=87226.0 poczytaj, prawdopodobnie przetarły sie przewody w drzwiach w tej gumowej osłonce
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 moze masz naderwane kable w tej gumie między drzwiami as budą, ściągnij ta osłone i sprawdz czy wszystkie kable są ok ja bym od tego zaczął
darasajjj Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 sciagnalem oslonke, kable sa ok macie jakies inne sugestie?
probi101 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A sprawdzałeś miernikiem czy kable są dobre?? Możliwości jest dużo ale przeważnie sa problemy z kablami. Miałem taki sam problem w Mercedesie i okazało sie że kabel nie przewodził.
przemek4net Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 jako laik mniej laikowaty zauwaze, ze auto watku nic nie napisal jakie on obecnie caraudio ma!... ono wcale nie musi byc basic oryginalne (przod pasywnie podlaczony do radia - moze byc np przez wzmacniacz i w tym moglo cos rabnac itp) a jezeli juz ori to moze jakies bose?.. jezeli to jest pasywnie podlaczone to wyciagnac radio (takie klucze spechalne sa pewnie potrzebne) i do kostki w odpowiednie piny podlaczyc sie np z wyjsciem sluchawkowym playera mp3, na maxa i cos tam slychac powinno byc (moze w radiu sie zrabalo cos?) Mi kiedys w passacie gdzie sprzet nie jest ori oderwal sie kabelek w drzwiach od zwrotnicy i cale wrota nie graly... Przemek
darasajjj Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 problem zwiazany byl z kablami w drzwiach, dzieki za pomoc. ps. radio oryginalne concert.
Rekomendowane odpowiedzi