Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Problem z prawymi przednimi głośnikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pytania od laika w temacie audio - otoz nie dziala mi cala lewa przednia strona glosnikow (zarono nisko i wysokotonowy), te po stronie pasazera z lewej strony jak i wszystkie inne smigaja bez problemow. po przeszukaniu forum nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi niestety.

bede wdzieczny za pomoc i wskazowki - co powinienem sprawdzic, rozkrecic badz podlaczyc, aby glosniki w koncu troche pograly :mysli:

Opublikowano

moze masz naderwane kable w tej gumie między drzwiami as budą, ściągnij ta osłone i sprawdz czy wszystkie kable są ok ja bym od tego zaczął

Opublikowano

A sprawdzałeś miernikiem czy kable są dobre?? Możliwości jest dużo ale przeważnie sa problemy z kablami. Miałem taki sam problem w Mercedesie i okazało sie że kabel nie przewodził.

Opublikowano

jako laik mniej laikowaty zauwaze, ze auto watku nic nie napisal jakie on obecnie caraudio ma!... ono wcale nie musi byc basic oryginalne (przod pasywnie podlaczony do radia - moze byc np przez wzmacniacz i w tym moglo cos rabnac itp) a jezeli juz ori to moze jakies bose?.. jezeli to jest pasywnie podlaczone to wyciagnac radio (takie klucze spechalne sa pewnie potrzebne) i do kostki w odpowiednie piny podlaczyc sie np z wyjsciem sluchawkowym playera mp3, na maxa i cos tam slychac powinno byc (moze w radiu sie zrabalo cos?)

Mi kiedys w passacie gdzie sprzet nie jest ori oderwal sie kabelek w drzwiach od zwrotnicy i cale wrota nie graly...

Przemek