Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] A3-->A4 b6 avant s-line plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no nie wiem, ale to nie są tanie rzeczy :grin:

spokojnie się wie :decayed:

a tak powaznie to mam 18 i zastanzwiem się czy nie zmienic na takie same ale 19 :wink: bo wzór jest mega

Opublikowano
no nie wiem, ale to nie są tanie rzeczy :grin:

spokojnie się wie :decayed:

a tak powaznie to mam 18 i zastanzwiem się czy nie zmienic na takie same ale 19 :wink: bo wzór jest mega

To może ja wezmę Twoje:naughty:
Opublikowano
  • Autor

ten wzór w 19 robi już duże wrażenie, mam te 2 komplety i naprawdę mi się podoba :decayed:

Opublikowano

no WLadi 2k zł i są Twoje w dowolnym kolorze :decayed:

Marcin bedzie :kox: na 19"

Opublikowano
  • Autor
:naughty::kox:
Opublikowano
adamooo ma i nie narzeka :decayed: mam też w garażu komplet 8,5x19 et 43 :decayed: któreś pewnie zostaną, w tygodniu może będzie przymiar :wink:

Dobry negatyw i wejdzie :decayed:

Opublikowano

Na dobrej glebie i oponie 225 35 tyl wpasuje się idealnie ale te dużo zależy od opony, odnośnie przodu przy dużej glebie i oponie 225 35 na zakrętach będzie przycieralo

U mnie wygladalo to tak 2013_05_16_07_55_43.jpg na bridgestonach przycierał przod i tyl. Po wymianie opon na continentale conti contact sport 5p tyl wpasowal się idealnie a przod jeszcze trochę przyciera dodam tez ze rolowalem trochę błotniki lecz za wiele nie pomoglo . Rozmiar felg 19" 9" ET 30 opony 225.35.19

Opublikowano
Na dobrej glebie i oponie 225 35 tyl wpasuje się idealnie ale te dużo zależy od opony, odnośnie przodu przy dużej glebie i oponie 225 35 na zakrętach będzie przycieralo

U mnie wygladalo to tak http://s9.postimg.org/hwvio4o4r/2013_05_16_07_55_43.jpg na bridgestonach przycierał przod i tyl. Po wymianie opon na continentale conti contact sport 5p tyl wpasowal się idealnie a przod jeszcze trochę przyciera dodam tez ze rolowalem trochę błotniki lecz za wiele nie pomoglo . Rozmiar felg 19" 9" ET 30 opony 225.35.19

czyli tak jak myślałem Marcin będzie ciężko Ci te 9" upchnąś przy takim et :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

no czaje, ale adamooo jeździ, pisał że przy oponie 235 jest ok, bez obcierek, czester jeździł, myślę że da radę w tygodniu jak znajdę chwilę to wrzucę na auto, bardziej boję się przodu, jak nie siądzie to wlecą te drugie 8,8x19 et43 a te musową siądą a też są spoko :wink:, myślę że te z rs4 się migiem sprzedadzą bo mają jeszcze bogate oponki

Opublikowano

Marcin będzie trzeć- ja mam 235/35 na 9 i trze i przód i tył a wielkiej gleby nie mam nawet przód to koza:doh:

Opublikowano
  • Autor

no ale ja myślę o oponach 225, wrzuce jedną na przymiar i będę wiedział co z fantem:kwasny:

Opublikowano

ile za te koła będziesz chciał? te węższe?

Rdzewek mi mówił że opona 225 da radę.

Opublikowano
  • Autor

są w dziale sprzedam wystawione ale czy na pewno sprzedam to się jeszcze okaże :wink:

Opublikowano

Nice :D

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

sterowanie wysokością bixów z kabiny wyrezane, może kiedyś wpadnie ori samopoziom :eusathink:

no i przymiar koła, także przez zime trzeba podjąć decyzję czy opona 225 czy 215 :decayed:

t6lz.jpg

Opublikowano

Ty jeszcze z tymi rureczkami jezdzisz :shock3:

Opublikowano

Ładnie spasowane. Teraz tylko ją na dół i cacy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

idealne są, większych nie będzie na pewno :grin:

Opublikowano

Marcin wiesz co wkurza mnie to Twoje auto :whistling: za to że jest tak k**ewsko ładnie zrobione :whistling: ale brakuje Ci ramek klubowych :thumbdown:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

pójdzie w dół na wiosnę na pewno :naughty:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

może kiedyś jakaś wlepka na szybkę wpadnie, ale może bo nie lubie naklejek