EndriuGiz Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam! mam system bose i wzmaka w bagazniku ale chce sobie wstawic 2 wzmak do skrzyni skad wziac remote bo zasilanie to od aku
aju Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 z kostki przy radiu lub z kostki przy wzmaku bose, a który to kabelek wystarczy chwilę poszukać, było o tym wiele razy
EndriuGiz Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 no wlasnie szukam szukam i nie moge nic znalesc, a jak bym znalazl to bym nie pisal nowego posta
aju Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 wy wszyscy tak szukacie C6 to remonte w radiu (kostka mini iso)
kaju Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Pytanie z innej półki. Czy wzmacniacz BOSE oprócz ori subwoofera dałby radę odpalić tubę pasywną o mocy ~350W? Czy istnieje w ogóle możliwość podłączenia się do wzmacniacza BOSE - jeszcze nie rozbierałem boczka z tyłu, nie wiem jak to tam wygląda, dlatego najpierw pytam.
rysiuu Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Pytanie z innej półki. Czy wzmacniacz BOSE oprócz ori subwoofera dałby radę odpalić tubę pasywną o mocy ~350W? ... Odpowiem krótko: NIE
kaju Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Odpowiem krótko: NIE Wszystko na ten temat, dzięki śliczne rysiuu
EndriuGiz Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 a z kanałami do tego 2 wzmaka gdzie sie wpiac? bo w tym radiu nie ma chinch wiec musze gdzies sie wpiac z kanalem L i P przed wzmakiem Bose czy za ? czy jest inny patent ?
rysiuu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 W żadnym ori radiu nie ma złącz RCA. Line out masz na kostce miniISO. Przewodami RCA wpinasz się w dowolnym miejscu miedzy radiem a wzmacniaczem.
EndriuGiz Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 to znaczy ucinam rca z jednej strony i wpinam sie do kabla miedzy radiem a wzmakiem bose? a ktore to przewody mozesz mi podac z obrazka ? [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 20:32_________________________________________________juz wiem c1 to lewy kanal a c2 to prawy kanal i wpinam sie przed wzmakiem. a nie obnizy to jakosci dzwieku w glosnikach pod ktore sie wpinam?
Rekomendowane odpowiedzi