f16mysliwiec Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 i jak by ktos jeszcze opisal jak jest z wyciagnieciem kolektora Tak to mniej więcej wygląda.Najlepiej mieć przedłużkę elastyczną. Co to za silnik i co to za turbina ???? i jaki dziwny kolektor dolotowy[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________Czy może ktoś odpisać ??
limps221 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak wygląda turbina tzn czy w silniku 1z w audi z 1995 1.9 tdi 90ps mam turbine ze zmienna geomtrią czy jakąś inna a jesli inną to jaką?????? znalazłem post jak czyścic turbo w silniku AFN ale nie wiem jak to sie ma do turbo w 1z
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak wygląda turbina tzn czy w silniku 1z w audi z 1995 1.9 tdi 90ps mam turbine ze zmienna geomtrią czy jakąś inna a jesli inną to jaką?????? znalazłem post jak czyścic turbo w silniku AFN ale nie wiem jak to sie ma do turbo w 1z nie masz turbo ze zmienną geometria, jedynie AHH ma taka turbine z silników 90konnych :gwizdanie: użyjcie środków do czyszczenia silników, tylko tych lepszych, są dosć mocno żrące, ale wyczyszczą do gołego żeliwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=97038.0;highlight=czyszczenie+kolektora tu są fotki po zabiegu
Pretor Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak wygląda turbina tzn czy w silniku 1z w audi z 1995 1.9 tdi 90ps mam turbine ze zmienna geomtrią czy jakąś inna a jesli inną to jaką?????? znalazłem post jak czyścic turbo w silniku AFN ale nie wiem jak to sie ma do turbo w 1z nie masz turbo ze zmienną geometria, jedynie AHH ma taka turbine z silników 90konnych :gwizdanie: użyjcie środków do czyszczenia silników, tylko tych lepszych, są dosć mocno żrące, ale wyczyszczą do gołego żeliwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=97038.0;highlight=czyszczenie+kolektora tu są fotki po zabiegu Kolektor ssący jest ze stopu aluminium .
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak wygląda turbina tzn czy w silniku 1z w audi z 1995 1.9 tdi 90ps mam turbine ze zmienna geomtrią czy jakąś inna a jesli inną to jaką?????? znalazłem post jak czyścic turbo w silniku AFN ale nie wiem jak to sie ma do turbo w 1z nie masz turbo ze zmienną geometria, jedynie AHH ma taka turbine z silników 90konnych :gwizdanie: użyjcie środków do czyszczenia silników, tylko tych lepszych, są dosć mocno żrące, ale wyczyszczą do gołego żeliwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=97038.0;highlight=czyszczenie+kolektora tu są fotki po zabiegu Kolektor ssący jest ze stopu aluminium . dobra tam
f16mysliwiec Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czy ktos może powiedzieć co to za turbo jest bo ma dziwną cześć gorącą ??
Rekomendowane odpowiedzi