Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audik Solara Gwint Xen Spryski itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie i zero odp na priv wiec trzeba aukcje zrobic:decayed:

Opublikowano

Solar bierz ten tył bo się wkurfię i sobie przyrezam.

Zalega mi niepotrzebnie. Dorzucę siostrę w gartisie :naughty:

Opublikowano
Solar bierz ten tył bo się wkurfię i sobie przyrezam.

Zalega mi niepotrzebnie. Dorzucę siostrę w gartisie :naughty:

Nie dość że robisz interesy to jeszcze szwagra sobie szukasz?:decayed:

Opublikowano

podwójny zysk :naughty:

a ten Solar ładny chociaż ?

Opublikowano
  • Autor
:whistling:

Czyżby tył zabrany przez Solara? :wink:

solar zapracowany po uszy yebie po tych fabrykach od brzasku do nocy i nie ma czasu kiedy tej kasiowy wydawac, a dostawcy pougadywani :grin:

Dokładnie mrogal ma racje :thumbup1: Sorka panowie ale dopiero wczoraj wieczorem na hause wrociłem. Nie miałem jak sie odzywac bo z dostepem do neta slabo było :kwasny: ale na godzinach mysle ze priv'y poleca

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

mrogal a propo tego wydawania kasy to Ty mnie oskubałeś jakies poł godz temu z połowy pensji :wallbash::disgust::confused4::cry:

Opublikowano

co tam kupiłeś, pochwal się

Opublikowano

Norbert, a siostra ładna? :decayed:

Opublikowano

Jędrzej, a co za różnica jak i tak zderzak rs4 do Twojego auta się nie nada :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ładna ładna zobacz na FB :decayed:

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

co tam kupiłeś, pochwal się

w sumie nic takiego :wink:

Opublikowano
Jędrzej, a co za różnica jak i tak zderzak rs4 do Twojego auta się nie nada :decayed:

ja się popieści to się zmieści :grin:

ładna ładna zobacz na FB :decayed:

podeślij linka :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

o nie ma tak łatwo :wink:

---------- Post dopisany 27-01-2013 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 23:17 ----------

Kuzwa wiosna idzie coraz wiekszym krokiem , a zderzak nawet nie tkniety od tamtej pory :facepalm::kwasny:

Opublikowano

---------- Post dopisany 27-01-2013 at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 23:17 ----------

Kuzwa wiosna idzie coraz wiekszym krokiem , a zderzak nawet nie tkniety od tamtej pory :facepalm::kwasny:

czy ja wiem czy idzie, od zachodu śniegiem sypie, raczej to nie początki wiosny:grin:

Opublikowano
  • Autor

czy ja wiem czy idzie, od zachodu śniegiem sypie, raczej to nie początki wiosny:grin:

taa owilz idzie juz snieg topnieje a mnie w domu nie ma i do polowy marca pewnie nie bedzie :kwasny: a w ten czas juz by sie przydało mie cjuz wszystko uporzadkowane :jerk:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

kowi miałes racje ze na zachodzie sniegiem daje :decayed: przed chwila patrzyłem przez okno i rzeczywiscie daje :)

Opublikowano

no miałem właśnie pytać czy cos tańczysz yyy znaczy rezasz? :decayed:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

rezam ale co innego

---------- Post dopisany 13-03-2013 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 23:37 ----------

zderzak wyrezany w koncu :decayed: tylko teraz czeka na spasowanie ładne montaz kratek spryskow i malowansko :banan:

No ale zycie bywa okrutne i prawdopodobnie idzie na handel :kwasny:

dsc08355l.th.jpg

dsc08354p.th.jpg

dsc08353gx.th.jpg

Opublikowano
rezam ale co innego

---------- Post dopisany 13-03-2013 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 27-01-2013 at 23:37 ----------

zderzak wyrezany w koncu :decayed: tylko teraz czeka na spasowanie ładne montaz kratek spryskow i malowansko :banan:

No ale zycie bywa okrutne i prawdopodobnie idzie na handel :kwasny:

http://imageshack.us/a/img138/3512/dsc08355l.th.jpg

http://imageshack.us/a/img705/7761/dsc08354p.th.jpg

http://imageshack.us/a/img6/993/dsc08353gx.th.jpg

odjebane :slina::slina: ile za niego :grin:
Opublikowano
  • Autor

policzymy wszystkie koszta te za graty tzn spryski kratki materiał na jego ulepienie do podkladu i bysmy sie dogadali. pisz w niedziele bede wiedział.bo wsyztsko sie jebie na raz w zyciu :kwasny: a To tylko auto

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

od listopada zderzk juz lezał w garazu i dopiero teraz został ogarniety.Ja piernicze tyle czasu :facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gratuluję nareszcie poskładałeś zderzak:decayed:

Kiedy go zakładasz??:naughty:

Opublikowano
policzymy wszystkie koszta te za graty tzn spryski kratki materiał na jego ulepienie do podkladu i bysmy sie dogadali. pisz w niedziele bede wiedział.bo wsyztsko sie jebie na raz w zyciu :kwasny: a To tylko auto

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ----------

od listopada zderzk juz lezał w garazu i dopiero teraz został ogarniety.Ja piernicze tyle czasu :facepalm:

Pracuj pracuj bo jeszcze listwy progowe czekają u mnie :decayed:

Zrobisz chłopie widzę sprzęt marzeń :wink:

Opublikowano
  • Autor

jak wroce bede miał czas to sie przymiarke zrobi :decayed: pastaldo miało byc :cicho: a Ty sie znow wygadałes :doh::guma: