_Solar_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 spokojnie juz aby tknac i mysle ze bedzie koniec
Rafal_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 nie wiem jak dla waas ale dla mnie http://imageshack.us/a/img14/5624/dsc08662u.th.jpg http://imageshack.us/a/img845/7688/dsc08642ep.th.jpg własnymi rancami czy gdzieś dawałeś? i jak sprawa z gwintem?
_Solar_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 niestety własnymi to ja bym tego chyba w tym roku nie zrobił eh ujnia dalej ni ma
Rafal_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 niestety własnymi to ja bym tego chyba w tym roku nie zrobił eh ile $$? ujnia dalej ni ma no nie piertol
_Solar_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 no mowie powaznie Pw Ci posłałem jak by co
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 no mowie powaznie Pw Ci posłałem jak by co dobra znalazl sie jutro bedzie:banan:fele obadane na zywo jest ogien z d*py. dzis troche pokrzesalismy stalą i jutro bedzie ogien z d*py
pastaldo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 _Solar_ a co z tymi progami? Działasz coś czy zapomniałeś?
_Solar_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 wszysto panie jest pod kontrola progi nie zapomnianie jak by było mozna Mrogal ogien z d*py to sie zacznie dopiero ziac pełną para po całym detalingu rozumiesz poleringi waxingi i te sprawy zderzaczek juz wisi dopracowac i bedzie malina klapa juz w gotowosci , progi nastepne w koejce felga czeka na oponki i załozenie. Nowy gwint w drodze. hemple przeguby koncówki przewody hamulcowe itp itd wymienione no ale jeszcze w uj roboty ze wszystkim całe wnetrze wy***ac wypucowac. Szyby deszka fotele itp wiec modernizzacji w tym miesiacu od zajebania (w uj i w ciut i jeszcze w pi*du ) Dzis po pracy Marcina odstawiamy auto na klocki nie bedzie juz uzytkowane.Czas zaczac prace pełna para.Pozniej w planach po detalingu modernizacje silnikowe sie zaczna mam nadzieje no ale wiadomo na wszystko czasu potrzeba a tu mnie niestety go brak jak sie człowiek bawi w turyste po całej polsce i europie ,robi srednio po 10 - 15 tys km miesiecznie albo i sporo wiecej to nie dziwota ze staruszkowi trzeba dac odpoczac i ozywic jego dusze w ten własnie oto nastały miesiac na ktory przyszedł jego czas No ale nie czas na Pierdoły prace sie zaczeły powoli i trzeba powoli krzesac ich koniec. z Mrogal'em podkrecilismy dzis stal zderzaczek było hardokowo , jak to mowił jeden chłop " to przrzeciez amortyzazjii nie ma " no i lecimy z koksem dalej , mam nadzieje ze beda jakies fotostory z modzenia w trakcie działania prac zawodoych z autem a nadzis tylko mała fotka zrobiona młotkiem gumowym
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 nastepnym razem jak bede leciał na Opole to mozesz doznac szoku i nie poznac
pastaldo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 nastepnym razem jak bede leciał na Opole to mozesz doznac szoku i nie poznac fakt bo będzie tak dawało po oczach że w słoneczny dzień będziesz miał zakaz wyjazdu na ulicę
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 nastepnym razem jak bede leciał na Opole to mozesz doznac szoku i nie poznac To pitstop robisz w Lublińcu
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 rzecz jasna obowiazkowo:naughty: ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ---------- Gwincior w koncu przyszedł
_Solar_ Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Fk zawita na moim pokładzie ---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- fake szpachla
Michał Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Cisza przed burzą Mam nadzieję że to auto doczeka się wreszcie jakiej porządnej sesji Wysłane z mojego GT-N7100
pastaldo Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Cisza przed burzą Mam nadzieję że to auto doczeka się wreszcie jakiej porządnej sesji Wysłane z mojego GT-N7100
mrogal Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Cisza przed burzą Mam nadzieję że to auto doczeka się wreszcie jakiej porządnej sesji Wysłane z mojego GT-N7100 jesli rakielnik sie postara jak do tej pory to bedzie sztos, pielgrzymki powinny sie do magika ustawiac k**wa po jutrze odbior
_Solar_ Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 Michał sesjon porzadny na pewno bedzie Tylko nie wiem czy najpierw foty sie pojawia tu czy gdzies indziej... Po po co mi komentowanie auta przez znajomych jak moge sobie z nimi na zywo obgadac temat auto do odebrania niebawem ale zanim doprowadze je do ładu i zrobie sesjon to jeszcze pare dni minie koło do zamontowania, gwint, wnetrze , zbierznosc, lampy , progi szyby przyciemnic itp itd wiec jeszcze chwila niecierpliwosci bedzie.Jesli Mnie moj spec majster z czarnego audi OEM+ nie wspomoze bedzie kiszka Jak na razie jest ujowo ale stabilnie ---------- Post dopisany 07-07-2013 at 02:17 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 23:56 ---------- jest juz sztos
Rekomendowane odpowiedzi