Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jesli slabo Ci swieca lampy to masz pewnie odblysniki do regeneracji. Sporo osob to juz robilo - 160PLN.
kolba_leon Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 też tak miałem. Regeneracja odbłyśników robi swoje:)
danilo s4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 też tak miałem. Regeneracja odbłyśników robi swoje:) czyszczenie pewnie by sie przydało bo pajęczyn w nich pelno skoro tak to gdzie sie można z tym tematem zglośić. Jakiś tel. lub adres. Z góry dzieki .
czaki22 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 bixenon, posiada dużą soczewke, taka wlansie masz
danilo s4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ladna maszyna... ALe takie pytanie ile taki silnik pali ?? z ciekawosci chcialbym wiedziec jak na razie średnie spalanie z kompa wychodzi 15,6 l wszystko w mieście. a na trasie to nawet do 11.5 l zszedłem i nie robiłem za niedzielnego kierowce.
Młody_drog Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 A po regeneracje zapraszam na: http://www.regeneracja-hc.com/ Facet widać zna się na rzeczy i chcę robić interesy, poważny człowiek a nie jakiś ment jakich dużo
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja wlasnie u niego regenerowalem, bardzo szybko zrobione.
danilo s4 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 a powiedzcie mi na czym polega regeneracja lampy , dokładnie takiej jak ja mam. Skoro tam jest soczewka i to ona odpowiada za światło. Natomiast odbłysnik jest od postojówek i świateł drogowych, a klosz jest wykonany z plastyku. Oświedźcie mnie jest się myle.
Młody_drog Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 A myślisz, że żarówka przystawiona do soczewki daje Ci światło na drodze? Nie Oprócz tego, za soczewką, w miejscu gdzie zamontowana jest żarówka znajduje się odbłyśnik (lustro) który jak sama nazwa wskazuje odbija światło przez soczewkę na drogę, wygląda on tak: A po więcej zapraszam do tego topicu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=60974.0;highlight=regeneracja+odb%B3y%B6nikow
kolba_leon Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ja jeszcze wymieniłem przetwornice na nowe plus nowe żarówki 4300K i w nocy o długich zapomniałem!
leon_stalowawola Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 heh też jak mój tata będzie prezesem w orlenie to taki kupie a ogolnie piękna furka
kolba_leon Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak na razie średnie spalanie z kompa wychodzi 15,6 l wszystko w mieście. a na trasie to nawet do 11.5 l zszedłem i nie robiłem za niedzielnego kierowce. w to akurat ciężko mi uwierzyć
leon_stalowawola Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 a moze coś takiego bo chetnie bym do siebie przytulil ale mi raczej nei wejdzie a tu jak ulał http://moto.allegro.pl/sportowy-uklad-wydechowy-audi-s4-b6-eisenmann-i1371581313.html
danilo s4 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 jak na razie średnie spalanie z kompa wychodzi 15,6 l wszystko w mieście. a na trasie to nawet do 11.5 l zszedłem i nie robiłem za niedzielnego kierowce. w to akurat ciężko mi uwierzyć Maciek, może Ty masz cieższą noge. Pisze co widzę. Teraz w tym okresie to na podstawie kompa spalanie nie schodzi poniżej 22,8 l (miasto) za to fajnie się jeździ bokami na letnich oponach :> Pozostało tylko lać, lać i jeszcze raz lać.
danilo s4 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 nie , jak na razie padły 4 i tyle wymieniłem. apropos słabego świecenia świateł krótkich , po wymianie żarników i przetwornic problem znikł. Jest git malina.
lagadula Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Bo jest akcja serwisowa na cewki. Zadzwoń i się umów w ASO.
danilo s4 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 jeszcze raz dzieki Lagadula za cynk, pewnie bym przespał sprawe. U Ciebie ile wymienili i czy stare oddali?
Rekomendowane odpowiedzi