topor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 coś pod ten deseń pewnie, mozna to mozna "zbadać" za pomocą wlasnie vag/vcds
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tak, ale odczyty z vaga/vcdsa to nie jest pewna diagnoza... korekcje moga byc super, a wtryski beda lac jak glupie.
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 p.s. może wiecie które Orleny maja dobra wache w Wawie okolice Woli? znajomy co pracuje z paliwami mówił że z wachą to temat rzeka, nie dokońca jesrt tak że jest jedna ropa Orlenu czeka w hurtowni i już, można kupić normalną ropę droższą i tańśzą... dobre co? ja tankuje na orlenie jak sie torunska zaczyna przy zachodnim, tam jest 2xorlen, bp i luk wiec i ceny maja dobre
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja zawsze tankuje na orlenie i w wawie wszedzie te same ceny widze... czy to zoliborz, czy ursynow.
topor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 wydaje mi się ze zawsze jest w tym jakis miarodajny odnośnik... no ale ok, koniec o wtryskach i paliwie, wtryski jak bedą chciały to i tak się wysraja:wink4: nawiązując do tematu ---> załozyłem dziś ramki klubowe :naughty:
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 a ja wlasnie odwrotnie, czasami jezdze i kilometr dalej jest juz 10gr roznicy[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:42_________________________________________________ nawiązując do tematu ---> załozyłem dziś ramki klubowe :naughty: a mi rozjebali
mgtan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Topor, a wtryski sprawdzałeś na hamowni pod obciążeniem? czy tylko w ASO pod kompem?
topor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 tylko pod kompem u kolesia pod blokiem;) u mnie w miescie nie ma hamowni 4x4, najbliżej poznań. a ja wlasnie odwrotnie, czasami jezdze i kilometr dalej jest juz 10gr roznicy[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:42_________________________________________________ nawiązując do tematu ---> załozyłem dziś ramki klubowe :naughty: a mi rozjebali i tak jakośc srednia, chyba te wczesniejsze były nieco lepsze...
Buba Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie wiem, dobrze ze rejestracje znalazlem
mgtan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tylko pod kompem u kolesia pod blokiem;) u mnie w miescie nie ma hamowni 4x4, najbliżej poznań. ee to taki pomiar to sobie można między ksiązki wsadzić... na postoju? No co Ty Jak chcesz sprawdzić to przejedź się i daj mu w palnik a zobaczysz co się dzieje. U mnie na postoju to jest gites też :kox: nawet jak powłączali wszystko na max co się dało ( długie klima ...alll) na postoju to jestem kozak ;-)
topor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 jeżeli chodzi Ci o logi dynamiczne to nic co mogłoby mnie zaniepokoić u mnie nie wyszło. i koniec tematu o wtryskam bo rzygam tym
mgtan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 spoxik :-) czekam do lutego ciekawe jaka seria i efekty modzenia.
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 topor... rob moda z koksem... jak cos ma sie wysrac to niech chociaz fajerwerki beda
mgtan Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tak jest... dajesz... odrazu rezaj głowice... i dawaj go na 240 Km ... ba 260km... będą fajerwerki jak na Euro 2012 rok
topor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 dzieki vario;) mgtan, widze ze zmidernizowałes ostatniego swego posta
topor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 loozik, bez spinki na forum, pełen chill
jozek726 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale wsi nie trzeba robić słownictwem :polew: wyluzuj pośladki
Rekomendowane odpowiedzi