topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 OZ'y robia robote, dzisiaj sobie poczytałem o silnikach 2.0 TDI... i zaluje ze wczesniej tego nie uczynilem
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 topor miałeś akcję serwisową wymiany kół napędu pompy olejowej ??
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 niee;p nic sie jescze nie wysrało, i mam nadzieje ze za mojej kadencji to sie nie stanie;)
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 u mnie też się nic nie wysrało po prostu miałem do zrobienia akcję serwisową i moje auto też było z końca 2006 roku... sprawdzałeś po VINie czy nie ma żadnych akcji do zrobienia ? ja miałem jeszcze aktualizację oprogramowania sterownika silnika...
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dzisiaj sobie poczytałem o silnikach 2.0 TDI... i zaluje ze wczesniej tego nie uczynilem haha nie przeżywaj ja też nie będzie źle
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 OZ'y robia robote, dzisiaj sobie poczytałem o silnikach 2.0 TDI... i zaluje ze wczesniej tego nie uczynilem Bylo kupic kibla 1.9 i spac spokojnie
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 OZ'y robia robote, dzisiaj sobie poczytałem o silnikach 2.0 TDI... i zaluje ze wczesniej tego nie uczynilem Bylo kupic kibla 1.9 i spac spokojnie
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 u mnie też się nic nie wysrało po prostu miałem do zrobienia akcję serwisową i moje auto też było z końca 2006 roku... sprawdzałeś po VINie czy nie ma żadnych akcji do zrobienia ? ja miałem jeszcze aktualizację oprogramowania sterownika silnika... nic nie sprawdzałem... gdzie i jak to uczynic?
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 u mnie też się nic nie wysrało po prostu miałem do zrobienia akcję serwisową i moje auto też było z końca 2006 roku... sprawdzałeś po VINie czy nie ma żadnych akcji do zrobienia ? ja miałem jeszcze aktualizację oprogramowania sterownika silnika... nic nie sprawdzałem... gdzie i jak to uczynic? w ASO
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 ooo madrego i dobrze posłuchac:d jutro podjade. Jakie koszta aktualizacji?
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 ooo madrego i dobrze posłuchac:d jutro podjade. Jakie koszta aktualizacji? zależy jaką gadkę zarzucisz :gwizdanie:
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 żadne chyba że akcja się skończyła no albo co oczywiste auto nie podlega...
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 jutro podjade i zapytam. teraz moge sie podzielić jedna uwagą. Ktoś na forum polecał dodatek do diesla czyszczacy układ paliwowy Luqid Molly do diesla. Nigdy w takie cuda nie wierzyłem, a ze LM posiada niemiecki tuv zgodziłem sie wydac nieco wiecej niz za preparat do pompowtryskow STP... jakie odczucia... Auto zaczęło palić mniej i zaraz po odpaleniu nie ma zadnych dziwnych drgan ani niczego. Nieoczekiwany efekt w zasadzie.
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 jutro podjade i zapytam. teraz moge sie podzielić jedna uwagą. Ktoś na forum polecał dodatek do diesla czyszczacy układ paliwowy Luqid Molly do diesla. Nigdy w takie cuda nie wierzyłem, a ze LM posiada niemiecki tuv zgodziłem sie wydac nieco wiecej niz za preparat do pompowtryskow STP... jakie odczucia... Auto zaczęło palić mniej i zaraz po odpaleniu nie ma zadnych dziwnych drgan ani niczego. Nieoczekiwany efekt w zasadzie. jaka nazwa tego cuda
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 gdzies na forum wyczytałem ze sie nadaje;) -->liQui moly diesel system pflege
antonio Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 gdzies na forum wyczytałem ze sie nadaje;) -->liQui moly diesel system pflege jutro musze przeszperać forum :>
k0za Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Też to kiedyś lałem. A jeżeli chodzi o coś z górnej półki to polecam: http://www.liquimoly-sklep.pl/product-pol-5014-Pro-Line-Diesel-System-Reiniger-Liqui-Moly-5156-Opakowanie-0-5L-.html po tym to jest miodzio
variocustoms Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 STP jest tak samo dobre jak LM albo nawet lepsze, BTW nawet jak się tankuje "dobre" paliwo warto co jakiś czas zapodać dodatek, ja od lat stosuję STP bez żadnych problemów a tankuję od 4 lat tylko na Shellu
topor Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 ja tankuje tam gdzie moje cięzarowki , -paliwo jakościowo bdb -po prpostu paliwo z orlenu, i co 1500-2000km bede zalewał ten preparat, wiele nie kosztuje a moze uratuje od wymioany piezopompek:d
Rekomendowane odpowiedzi